Osztozkodók


Kettőezer-valahányban két fiatal férfi betör egy negyedik emeleti, budai lakásba. A tetőről ereszkednek alá hegymászó kötélen. Nem aggódnak, nyugodtan teszik a "dolgukat", hisz tudják, a lakás tulajdonosai, egy házaspár és az öt gyerek, néhány napig külföldön tartózkodnak. Nem törnek-zúznak, összeszedik az ékszereket, a mozdítható elektronikai holmikat, a készpénzt, aztán amerről jöttek, kéményseprőjáratokon, tetőkön át elillannak. Egyikük elteszi a hűtőszekrény-mágnes alól a kitöltött lottószelvényt is, amely, mint néhány nap múlva kiderül, nyertes szelvény: az évtized egyik legnagyobb nyereménye az övék. Mi lesz a pénzzel? Mi lesz a kifosztott családdal? Mi lesz a betörőkkel? Ki járt jobban, a rablók vagy a kiraboltak? A történet csavaros, és a közhely ezúttal is bebizonyosodni látszik: a jó nem feltétlenül és kizárólag jó, a rossz nem feltétlenül és kizárólag rossz. Minden ember jó és rossz elegye, és nem csak a belső küzdelemben, a gyöngeség és erő, a megalkuvás és tartás szüntelen egymásnak feszülésében dől el, hogy végül milyen emberré leszünk, hanem a sorsunkban is, a véletlenek láncolatában, amit olykor szerencsének, máskor isteni elrendelésnek mondunk.A Könyv Magyarul!


Letöltések Osztozkodók ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Osztozkodók ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  160
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  ISBN:
  9789632448725
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2018
  Commodity code:
  2714089 / 1174249
 • Share

  I read it

  TAGS:
  Online Osztozkodók ebook, könyvet Osztozkodók FB2, Download Osztozkodók PDF , Download Osztozkodók MOBI, Online Osztozkodók könyvet, ingyenes letöltések Osztozkodók IPhone, Online könyvet Osztozkodók PDF, ingyenes Osztozkodók DJVU, ingyenes letöltések Osztozkodók TXT, letöltések Osztozkodók RTF, Online Osztozkodók FB2 , e-könyvet Osztozkodók letöltések TXT, ingyenes Osztozkodók letöltések könyvet, e-könyvet Osztozkodók download MOBI, letöltések Osztozkodók IPad, olvas Osztozkodók MOBI, olvas Osztozkodók DOC, ingyenes Osztozkodók AWZ, Download e-könyvet Osztozkodók iPad , ingyenes Osztozkodók DJVU, Download Osztozkodók e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Osztozkodók DVD, olvas Osztozkodók TXT, Book Osztozkodók letöltések DJVU, Osztozkodók letöltések könyvet ingyenes, Osztozkodók letöltések könyvet pdf ingyenes, Osztozkodók pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Osztozkodók pdf ingyenes, Osztozkodók letöltések könyvet epub ingyenes, Osztozkodók ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply