Őszhercegnő, Sárkánygyermek

Lian Hearn - Őszhercegnő, Sárkánygyermek

,,Képtelen volt aludni a fájdalomtól és a láztól. Egész nap, egész éjjel Erdősötétet rótta. Időnként úgy érezte, pillanatokon belül megfagy, időnként meg úgy, hogy leég a bőre. A teste, a húsa mintha nem is a sajátja lett volna. A testén kívül lebegett, figyelte magát, ahogy izzad és reszket, eltűnődött, vajon miért kapaszkodik ennyire az életbe. Gyakran hallucinált. Mintha holtak lépkedtek volna mellette, mintha a halottak szidalmazták, vádolták volna azért, amit tett. Egyszer éles nyerítést hallott, és hirtelen nem tudta, feléje fusson, vagy inkább elrejtőzzön. Egyre nehezebbnek érezte a fegyvereit meg a zsákot, amiben a maszk darabjai és Kijojori kardja volt. Egy nap egyszerűen hagyta, hogy a kardja, az íja és a tegeze a kezéből a földre csússzon. El sem tudta képzelni, hogy valaha újra használja őket. A következő napon a halál förtelmes bűze kínozta. Rothadok – gondolta. Mindennek vége…?

A LÓTUSZTRÓNÉRT VÍVOTT HARC FOLYTATÓDIK

Miközben a háttérben sötét erők munkálkodnak és egyik természeti katasztrófa a másikat a követi, Sikanoko sorsa is beteljesedni látszik. Maszkja, amelynek mágikus erejét köszönhette, eltörött. Reménykedhet-e benne, hogy e nélkül is Akihime, az Őszhercegnő és Josimori, a trón jogos örököse nyomára akadhat és segítségére lehet?
A Könyv Magyarul!


Letöltések Őszhercegnő, Sárkánygyermek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Őszhercegnő, Sárkánygyermek ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  300
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  368 gr
  ISBN:
  9789636356217
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2706499 / 1169116
  Translator:


  TAGS:
  Online Őszhercegnő, Sárkánygyermek ebook, könyvet Őszhercegnő, Sárkánygyermek FB2, Download Őszhercegnő, Sárkánygyermek PDF , Download Őszhercegnő, Sárkánygyermek MOBI, Online Őszhercegnő, Sárkánygyermek könyvet, ingyenes letöltések Őszhercegnő, Sárkánygyermek IPhone, Online könyvet Őszhercegnő, Sárkánygyermek PDF, ingyenes Őszhercegnő, Sárkánygyermek DJVU, ingyenes letöltések Őszhercegnő, Sárkánygyermek TXT, letöltések Őszhercegnő, Sárkánygyermek RTF, Online Őszhercegnő, Sárkánygyermek FB2 , e-könyvet Őszhercegnő, Sárkánygyermek letöltések TXT, ingyenes Őszhercegnő, Sárkánygyermek letöltések könyvet, e-könyvet Őszhercegnő, Sárkánygyermek download MOBI, letöltések Őszhercegnő, Sárkánygyermek IPad, olvas Őszhercegnő, Sárkánygyermek MOBI, olvas Őszhercegnő, Sárkánygyermek DOC, ingyenes Őszhercegnő, Sárkánygyermek AWZ, Download e-könyvet Őszhercegnő, Sárkánygyermek iPad , ingyenes Őszhercegnő, Sárkánygyermek DJVU, Download Őszhercegnő, Sárkánygyermek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Őszhercegnő, Sárkánygyermek DVD, olvas Őszhercegnő, Sárkánygyermek TXT, Book Őszhercegnő, Sárkánygyermek letöltések DJVU, Őszhercegnő, Sárkánygyermek letöltések könyvet ingyenes, Őszhercegnő, Sárkánygyermek letöltések könyvet pdf ingyenes, Őszhercegnő, Sárkánygyermek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Őszhercegnő, Sárkánygyermek pdf ingyenes, Őszhercegnő, Sárkánygyermek letöltések könyvet epub ingyenes, Őszhercegnő, Sárkánygyermek ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply