Összpontosítsd a figyelmed!

 - Összpontosítsd a figyelmed!

"Mi az, amivel a mai kor gyermeke leggyakrabban küzd, hol a mumus, mely megkeserítheti az iskolás mindennapokat gyermeknek, szülőnek, pedagógusnak egyaránt? A dekoncentráció, figyelemzavar, a ki nem fejlett grafomotoros készség, a vizuális szétszórtság, mind-mind visszavetik a gyermekeket a sikeres tanulásban. Sorozatunk épp arra hivatott, hogy az óvodás korúakat átsegítse egy sikerekben gazdag, jó tanulási technikákkal felvértezett, pozitív irányultságú iskolai létbe, mégpedig úgy, hogy a játszva tanulásra alapoz. Színes, szórakoztató köteteink számos olyan feladatot tartalmaznak, melyek a számkép és aritmetikai gondolkodás gyakorlását, a vizuális figyelem, észlelés és emlékezés, a koncentráció erősítését, valamint a kézügyesség fejlesztését célozzák.
Mindegyik kötet matricákat és is tartalmaz."A Könyv Magyarul!


Letöltések Összpontosítsd a figyelmed! ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Összpontosítsd a figyelmed! ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  32
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  158 gr
  ISBN:
  9786155537455
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2648527 / 1151832  TAGS:
  Online Összpontosítsd a figyelmed! ebook, könyvet Összpontosítsd a figyelmed! FB2, Download Összpontosítsd a figyelmed! PDF , Download Összpontosítsd a figyelmed! MOBI, Online Összpontosítsd a figyelmed! könyvet, ingyenes letöltések Összpontosítsd a figyelmed! IPhone, Online könyvet Összpontosítsd a figyelmed! PDF, ingyenes Összpontosítsd a figyelmed! DJVU, ingyenes letöltések Összpontosítsd a figyelmed! TXT, letöltések Összpontosítsd a figyelmed! RTF, Online Összpontosítsd a figyelmed! FB2 , e-könyvet Összpontosítsd a figyelmed! letöltések TXT, ingyenes Összpontosítsd a figyelmed! letöltések könyvet, e-könyvet Összpontosítsd a figyelmed! download MOBI, letöltések Összpontosítsd a figyelmed! IPad, olvas Összpontosítsd a figyelmed! MOBI, olvas Összpontosítsd a figyelmed! DOC, ingyenes Összpontosítsd a figyelmed! AWZ, Download e-könyvet Összpontosítsd a figyelmed! iPad , ingyenes Összpontosítsd a figyelmed! DJVU, Download Összpontosítsd a figyelmed! e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Összpontosítsd a figyelmed! DVD, olvas Összpontosítsd a figyelmed! TXT, Book Összpontosítsd a figyelmed! letöltések DJVU, Összpontosítsd a figyelmed! letöltések könyvet ingyenes, Összpontosítsd a figyelmed! letöltések könyvet pdf ingyenes, Összpontosítsd a figyelmed! pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Összpontosítsd a figyelmed! pdf ingyenes, Összpontosítsd a figyelmed! letöltések könyvet epub ingyenes, Összpontosítsd a figyelmed! ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply