Összetartozunk

Mészáros László - Összetartozunk

"A magyar megint szép lesz, mert nem fogadjuk el a pénz, a profit mindenhatóságát. Mert nem hagyjuk, hogy az erkölcs, a kultúra, a művészetek, a politika, a természet, a család, maga az ember, minden-minden a magángazdaság prédájává váljék. A magyar név megint szép lesz, mert a lehető legkisebb, de a magyar érdekeket képviselő, erős államot hozunk létre. Mert határozottan visszaszorítjuk a rasszizmus, az antiszemitizmus, a bűnös nemzet vádját, és néven nevezzük azokat, akik ezeket a bélyegeket kívánják nemzetünkre, az országunkra sütni. Mert elegünk van a "politikailag korrekt" nyelvi terrorból. Mert nevükön fogjuk nevezni a dolgokat. Mert elegünk van a féligazságokból, hazugságokból, a kettős mércékből… Mert nem tartjuk alább valónak magunkat egyetlen nemzetnél sem. Mert a magyar szép, a magyar befogadó, békés nemzet. A magyar név megint szép lesz, mert tetteink fogják bizonyítani, hogy más nemzetek lelkét is megértő nép vagyunk, mint ahogyan azt történelmünk is számtalan esetben tanúsítja." – Mészáros LászlóA Könyv Magyarul!


Letöltések Összetartozunk ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Összetartozunk ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  146
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  160 gr
  ISBN:
  9789639947139
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2010
  Árukód:
  2210363 / 1066539
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Összetartozunk ebook, könyvet Összetartozunk FB2, Download Összetartozunk PDF , Download Összetartozunk MOBI, Online Összetartozunk könyvet, ingyenes letöltések Összetartozunk IPhone, Online könyvet Összetartozunk PDF, ingyenes Összetartozunk DJVU, ingyenes letöltések Összetartozunk TXT, letöltések Összetartozunk RTF, Online Összetartozunk FB2 , e-könyvet Összetartozunk letöltések TXT, ingyenes Összetartozunk letöltések könyvet, e-könyvet Összetartozunk download MOBI, letöltések Összetartozunk IPad, olvas Összetartozunk MOBI, olvas Összetartozunk DOC, ingyenes Összetartozunk AWZ, Download e-könyvet Összetartozunk iPad , ingyenes Összetartozunk DJVU, Download Összetartozunk e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Összetartozunk DVD, olvas Összetartozunk TXT, Book Összetartozunk letöltések DJVU, Összetartozunk letöltések könyvet ingyenes, Összetartozunk letöltések könyvet pdf ingyenes, Összetartozunk pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Összetartozunk pdf ingyenes, Összetartozunk letöltések könyvet epub ingyenes, Összetartozunk ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply