Összeesküvések

Daniel Pipes - Összeesküvések

Az üldözési mánia egyre inkább elharapódzik Amerikában és a nagyvilágban, és a legkülönösebb ötleteknek ad tápot. Oliver Stone JFK című filmjétől kezdve a Da Vinci-kódig mindenütt hemzsegnek az összeesküvés-elméletek.

Daniel Pipes lebilincselően elemzi a Nyugat összeesküvés-elméleteit és azok hatásait ebben a szellemes és provokatív műben. Kimutatja, hogy Európa hogyan fejlesztette ki a keresztes háborúktól kezdve az összeesküvés-elméletgyártás két irányzatát. Az egyik a titkos társaságok alakját vette fel a templomos lovagoktól a szabadkőműveseken át egészen a Külkapcsolatok Tanácsáig. A másik azt bizonygatta, hogy a nemzetközi zsidóság mozgatja a világot. Pipes megjeleníti azt a rettegést, amely szerint az egyik vagy másik fenti tényező főzte ki a francia és orosz forradalmakat, a két világháborút és a modern történelem más kulcsfontosságú eseményeit. Bemutatja az összeesküvés-elméletek iszonyú következményeit abban a korban, amikor Hitler és Sztálin hatalomra jutottak, és amikor 1945-öt követően ez a gondolkodás a nyugati hatalom központjából a politikai és földrajzi perifériára tevődött át.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Összeesküvések ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Összeesküvések ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  13.1 x 19.5 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  330
  Cover:
  SOFT BOARD
  ISBN:
  9789637118616
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2007
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Összeesküvések ebook, könyvet Összeesküvések FB2, Download Összeesküvések PDF , Download Összeesküvések MOBI, Online Összeesküvések könyvet, ingyenes letöltések Összeesküvések IPhone, Online könyvet Összeesküvések PDF, ingyenes Összeesküvések DJVU, ingyenes letöltések Összeesküvések TXT, letöltések Összeesküvések RTF, Online Összeesküvések FB2 , e-könyvet Összeesküvések letöltések TXT, ingyenes Összeesküvések letöltések könyvet, e-könyvet Összeesküvések download MOBI, letöltések Összeesküvések IPad, olvas Összeesküvések MOBI, olvas Összeesküvések DOC, ingyenes Összeesküvések AWZ, Download e-könyvet Összeesküvések iPad , ingyenes Összeesküvések DJVU, Download Összeesküvések e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Összeesküvések DVD, olvas Összeesküvések TXT, Book Összeesküvések letöltések DJVU, Összeesküvések letöltések könyvet ingyenes, Összeesküvések letöltések könyvet pdf ingyenes, Összeesküvések pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Összeesküvések pdf ingyenes, Összeesküvések letöltések könyvet epub ingyenes, Összeesküvések ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply