Orvosok

Erich Segal - Orvosok

Erich Segal (Szerelmi történet, Oliver szerelme, Az elfelejtett kaland, Hívő lelkek), a Love Story világhírű szerzője a Harvard orvosi karán végzett orvosok életébe nyújt betekintést. Négy fiatal életét követjük nyomon: miért választották az orvosi hivatást, miként gondolkodnak, szenvednek és szeretnek. Az egyetem gyakran kegyetlen képzésének követelményeit nehézségekkel küszködve, de teljesítik; a szigorló és gyakorló évek próbatételein át jutnak el a felnőtté válásig.

A regény középpontjában Barney Livingston és Laura Castellano megkapó kapcsolata áll, akik gyermekkoruk óta elválaszthatatlan barátok. Mindketten orvosnak tanulnak, és a diploma megszerzése után más-más területen kezdik el gyakorló éveiket. Barátságuk lassan szenvedélyes szerelemmé érik, és ettől kezdve együtt haladnak az élet buktatókkal teli útján.

Erich Segal megindító regényében megragadóan életszerű képet fest a fiatal orvosok életéről, amelynek a gyilkosság, az ármány, az önfeláldozás, a hűség éppúgy része, mint a dicsőség és a tiszta érzelmek.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Orvosok ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Orvosok ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  850
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA
  Súly:
  810 gr
  ISBN:
  9789636430429
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2008
  Árukód:
  2155186 / 1034251
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Orvosok ebook, könyvet Orvosok FB2, Download Orvosok PDF , Download Orvosok MOBI, Online Orvosok könyvet, ingyenes letöltések Orvosok IPhone, Online könyvet Orvosok PDF, ingyenes Orvosok DJVU, ingyenes letöltések Orvosok TXT, letöltések Orvosok RTF, Online Orvosok FB2 , e-könyvet Orvosok letöltések TXT, ingyenes Orvosok letöltések könyvet, e-könyvet Orvosok download MOBI, letöltések Orvosok IPad, olvas Orvosok MOBI, olvas Orvosok DOC, ingyenes Orvosok AWZ, Download e-könyvet Orvosok iPad , ingyenes Orvosok DJVU, Download Orvosok e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Orvosok DVD, olvas Orvosok TXT, Book Orvosok letöltések DJVU, Orvosok letöltések könyvet ingyenes, Orvosok letöltések könyvet pdf ingyenes, Orvosok pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Orvosok pdf ingyenes, Orvosok letöltések könyvet epub ingyenes, Orvosok ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply