Orvos az Everesten


Az 1996. tavaszi hegymászószezonra úgy emlékszik a világ, mint e veszélyes sport történetének egyik legtragikusabb idényére. Számos beszámoló született az 1996. május 10-én a Mount Everesten történt eseményekről, amelyek megpróbálták feltárni a 7 hegymászó halálához vezető okokat, és egyben közel hozták a mindennapok emberéhez is ezt a veszélyes, de gyönyörű sportot. Szomorú, de igaz: az 1996-os Everest-tragédia, vagyis 7 ember halála irányította rá a szélesebb közvélemény figyelmét is a hegymászásra. Világszerte milliók olvasták és olvassák a témával kapcsolatos könyveket, nézik a könyvek filmfeldolgozásait, és közülük sokan indulnak el a hegyek felé, hogy aztán ott olyan kalandok, sikerek és tragédiák részesei legyenek, amelyekre az 1996-os eseményekről szóló izgalmas, drámai beszámolók nélkül soha nem került volna sor. Ebben a könyvben az a résztvevő osztja meg az olvasókkal  a hegymászással, azon belül pedig az 1996-os tragédiával kapcsolatos gondolatait, aki talán a leginkább fel tudta mérni a magashegyi mászással kapcsolatos veszélyeket: a tragédiában érintett egyik expedíció orvosa. Dr. Kenneth Kamler számos magashegyi expedícióban vett részt hegymászóként és orvosként, ám ő sem tudta megakadályozni a 8000 méter feletti magasságban egyik óráról a másikra kibontakozó tragédiát. Szenvedélyes és alapos beszámolója az események olyan részleteire világít rá, amelyek a témával kapcsolatban eddig magyar nyelven megjelent könyvekből kimaradtak. Könyve az angol nyelven történt megjelenés óta a nemzetközi hegymászó-irodalom egyik legtöbbet forgatott alapművévé, a biztonságos hazaérkezést is célul kitűző hegymászók kötelező olvasmányává vált.A Könyv Magyarul!


Letöltések Orvos az Everesten ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Orvos az Everesten ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  244
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  350 gr
  ISBN:
  9789639667396
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2007
  Commodity code:
  2109610 / 1017368
  Translator:


  TAGS:
  Online Orvos az Everesten ebook, könyvet Orvos az Everesten FB2, Download Orvos az Everesten PDF , Download Orvos az Everesten MOBI, Online Orvos az Everesten könyvet, ingyenes letöltések Orvos az Everesten IPhone, Online könyvet Orvos az Everesten PDF, ingyenes Orvos az Everesten DJVU, ingyenes letöltések Orvos az Everesten TXT, letöltések Orvos az Everesten RTF, Online Orvos az Everesten FB2 , e-könyvet Orvos az Everesten letöltések TXT, ingyenes Orvos az Everesten letöltések könyvet, e-könyvet Orvos az Everesten download MOBI, letöltések Orvos az Everesten IPad, olvas Orvos az Everesten MOBI, olvas Orvos az Everesten DOC, ingyenes Orvos az Everesten AWZ, Download e-könyvet Orvos az Everesten iPad , ingyenes Orvos az Everesten DJVU, Download Orvos az Everesten e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Orvos az Everesten DVD, olvas Orvos az Everesten TXT, Book Orvos az Everesten letöltések DJVU, Orvos az Everesten letöltések könyvet ingyenes, Orvos az Everesten letöltések könyvet pdf ingyenes, Orvos az Everesten pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Orvos az Everesten pdf ingyenes, Orvos az Everesten letöltések könyvet epub ingyenes, Orvos az Everesten ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply