Országúton; A mélység lakói

Jack London - Országúton; A mélység lakói

Jack London vakmerő és felfedezésre kész szerző volt haditudósítóként is az orosz-japán háborút tulajdonképpen végigharcolta, 1902-ben vállalkozott az angol-búr háború közvetítésére, ám mire Londonig jutott, Afrikában békét kötöttek. A tudósítói lendület azonban nem maradhatott kielégítetlenül: az író szó szerint álruhát öltött, és alámerült az angol főváros nyomornegyedének életébe. Élményei nyomán született A mélység lakói (1903), amelyben megszólalnak az ágyrajárók, a hajléktalanok, a koldusok és prostituáltak, és megszólal a korabeli sajtó is. A mű dickensi körkép, egyben az első hiteles szociográfiák egyike. Az író ugyancsak úttörő volt az azóta világhódító road kultúrában, elsőként írta meg egy hobó csavargásait Amerika (vas)útjain, egy 1890-es munkanélküli-mozgalom, a Washingtonba masírozó, úgynevezett Kelly-hadsereg tagjaként. Az Országúton (1907) találkozás egy fiatalemberrel és a korántsem mesebeli Amerikával.
A Kossuth Kiadó 15 kötetben jelenteti meg az életmű legjavát, megtoldva a sorozatot Irving Stone káprázatos Jack London-életrajzávalA Könyv Magyarul!


Letöltések Országúton; A mélység lakói ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Országúton; A mélység lakói ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  320
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  418 gr
  ISBN:
  9789630983440
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2651595 / 1152459
  Series:


  TAGS:
  Online Országúton; A mélység lakói ebook, könyvet Országúton; A mélység lakói FB2, Download Országúton; A mélység lakói PDF , Download Országúton; A mélység lakói MOBI, Online Országúton; A mélység lakói könyvet, ingyenes letöltések Országúton; A mélység lakói IPhone, Online könyvet Országúton; A mélység lakói PDF, ingyenes Országúton; A mélység lakói DJVU, ingyenes letöltések Országúton; A mélység lakói TXT, letöltések Országúton; A mélység lakói RTF, Online Országúton; A mélység lakói FB2 , e-könyvet Országúton; A mélység lakói letöltések TXT, ingyenes Országúton; A mélység lakói letöltések könyvet, e-könyvet Országúton; A mélység lakói download MOBI, letöltések Országúton; A mélység lakói IPad, olvas Országúton; A mélység lakói MOBI, olvas Országúton; A mélység lakói DOC, ingyenes Országúton; A mélység lakói AWZ, Download e-könyvet Országúton; A mélység lakói iPad , ingyenes Országúton; A mélység lakói DJVU, Download Országúton; A mélység lakói e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Országúton; A mélység lakói DVD, olvas Országúton; A mélység lakói TXT, Book Országúton; A mélység lakói letöltések DJVU, Országúton; A mélység lakói letöltések könyvet ingyenes, Országúton; A mélység lakói letöltések könyvet pdf ingyenes, Országúton; A mélység lakói pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Országúton; A mélység lakói pdf ingyenes, Országúton; A mélység lakói letöltések könyvet epub ingyenes, Országúton; A mélység lakói ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply