Öröm


Ha depresszióról, szomorúságról és szenvedésről hallunk, rögtön elhisszük – a problémák természetesnek látszanak. Ha boldogságról van szó, inkább kételkedünk – a boldogság általában természetellenesnek tűnik.

Osho azt mondja, hogy az örömteliség az élet alapvető természete. Az öröm a boldogság spirituális dimenziója, amelyben végre megérthetjük belső értékeinket és helyünket a világegyetemben. Az öröm elfogadása azt jelenti, hogy „együtt haladunk az áramlattal”, hálásak vagyunk a létezésért, valamint az élet minden kihívásáért és lehetőségéért, ahelyett, hogy feltételeket vagy elvárásokat támasztanánk a boldogsággal szemben.

A szöveg művészien ötvözi az együttérzést és a humort, az olvasót pedig arra ösztönzi, hogy nézzen szembe azzal, amit a legjobban igyekszik elkerülni, mert ez a szembenézés adja majd a kezébe a kulcsot a valódi felismerésekhez és az erőhöz.

Az Öröm csodálatos és izgalmas utazás az örömteli élet forrásának és jelentőségének megismerésében.

“A saját tapasztalatom alapján mondom, hogy az emberi lények képesek a boldogságra, nagyobb boldogságra, mint a madarak, nagyobb boldogságra, mint a fák, mint a csillagok – mert az emberi lényeknek van valamije, ami a fáknak, madaraknak, csillagoknak nincsen.
Van tudatosságuk.”
A Könyv Magyarul!


Letöltések Öröm ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Öröm ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  206
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  260 gr
  ISBN:
  9789635289288
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2006
  Commodity code:
  2082473 / 1008124
  Format:


  TAGS:
  Online Öröm ebook, könyvet Öröm FB2, Download Öröm PDF , Download Öröm MOBI, Online Öröm könyvet, ingyenes letöltések Öröm IPhone, Online könyvet Öröm PDF, ingyenes Öröm DJVU, ingyenes letöltések Öröm TXT, letöltések Öröm RTF, Online Öröm FB2 , e-könyvet Öröm letöltések TXT, ingyenes Öröm letöltések könyvet, e-könyvet Öröm download MOBI, letöltések Öröm IPad, olvas Öröm MOBI, olvas Öröm DOC, ingyenes Öröm AWZ, Download e-könyvet Öröm iPad , ingyenes Öröm DJVU, Download Öröm e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Öröm DVD, olvas Öröm TXT, Book Öröm letöltések DJVU, Öröm letöltések könyvet ingyenes, Öröm letöltések könyvet pdf ingyenes, Öröm pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Öröm pdf ingyenes, Öröm letöltések könyvet epub ingyenes, Öröm ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply