Örökké a tiéd


Egy szép új világ, ahol a lányok már nem természetes úton születnek. Ahol a nőket az iskolákban csak arra tanítják meg, hogyan tudnak örömet okozni a férfiaknak, miután kikerültek a való világba. A végzős év után a legmagasabb értékelést kapott lányok házastársakká válhatnak, hogy tehetős és befolyásos férjük mellett fiúkat szüljenek. A többi lány jövője mint szeretők és tanárok leírhatatlanul kegyetlen. Freida és Isabel legjobb barátnők, és biztosak abban, hogy évfolyamuk kiválóságaiként mindketten feleségek lesznek. De ahogy egyre feszültebbé válik az utolsó év, ahogy egyre nő a nyomás, hogy tökéletesek legyenek, Isabel önsanyargatásba kezd, veszélyeztetve az egyetlen lényeges dolgot: a szépségét. A leendő férjek pedig megérkeznek, csak arra várva, hogy menyasszonyt válasszanak maguknak Freidának meg kell küzdenie a jövőjéért még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy el kell árulnia az egyetlen embert, akit szeret és aki viszont szereti.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Örökké a tiéd ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Örökké a tiéd ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  439
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  410 gr
  ISBN:
  9789634101475
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2677689 / 1154793
  Translator:


  TAGS:
  Online Örökké a tiéd ebook, könyvet Örökké a tiéd FB2, Download Örökké a tiéd PDF , Download Örökké a tiéd MOBI, Online Örökké a tiéd könyvet, ingyenes letöltések Örökké a tiéd IPhone, Online könyvet Örökké a tiéd PDF, ingyenes Örökké a tiéd DJVU, ingyenes letöltések Örökké a tiéd TXT, letöltések Örökké a tiéd RTF, Online Örökké a tiéd FB2 , e-könyvet Örökké a tiéd letöltések TXT, ingyenes Örökké a tiéd letöltések könyvet, e-könyvet Örökké a tiéd download MOBI, letöltések Örökké a tiéd IPad, olvas Örökké a tiéd MOBI, olvas Örökké a tiéd DOC, ingyenes Örökké a tiéd AWZ, Download e-könyvet Örökké a tiéd iPad , ingyenes Örökké a tiéd DJVU, Download Örökké a tiéd e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Örökké a tiéd DVD, olvas Örökké a tiéd TXT, Book Örökké a tiéd letöltések DJVU, Örökké a tiéd letöltések könyvet ingyenes, Örökké a tiéd letöltések könyvet pdf ingyenes, Örökké a tiéd pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Örökké a tiéd pdf ingyenes, Örökké a tiéd letöltések könyvet epub ingyenes, Örökké a tiéd ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply