Örök béke


2043-at írunk, tombol a Ngumi Háború. Az ellenség korlátozott nukleáris csapást mért Atlantára, és nekik is elpusztult két városuk. A harc azonban folyik tovább, és legfőképp távirányított, szinte sérthetetlen robotokkal, drónokkal vívják.
Julian Class a harcmezőktől távol, egy számítógéphez csatlakoztatva szolgálja hazáját, de a rá nehezedő pszichikai nyomás elől így sincs menekvés. Mert hiába választják el a katonát kilométerek százai azoktól, akikre éppen lő, a kiontott vér mégis kitörölhetetlen nyomot hagy lelkiismeretén.
Ekkor egy új tudományos áttörés egyszeriben mindent megkérdőjelez. Érdemes-e tovább harcolni kicsinyes, emberi érdekekért, ha a világegyetem egyetlen gombnyomásra megszűnhet létezni? Mások azonban másként teszik fel a kérdést: érdemes-e megőrizni a világegyetemet, ha semmi másra nem használjuk az élet csodáját, mint hogy minél nagyobb pusztítást vigyünk végbe?

Joe Haldeman több mint húsz év után tért vissza az Örök háborúban először fölvetett gondolatokhoz, de ezúttal a valósághoz közelibb helyszínt és időt választott, hogy olvasói még húsbavágóbbnak érezzék a regény tétjét. Vállalkozása sikerét a kötet által elnyert Hugo-, Nebula- és John W. Campbell-díjak igazolják.

,,Korunk egyik legprófétaibb írója."
– David Brin, az Existence szerzője

,,Hatalmas érzelmi lökést ad… Haldeman, mint mindig, ezúttal is éretten és erőteljesen ír a háború szörnyűségeiről, s arról, hogy az ember képtelen felülemelkedni erőszakos természetén."
– Publishers Weekly
A Könyv Magyarul!


Letöltések Örök béke ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Örök béke ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  360
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  272 gr
  ISBN:
  9786155158940
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2586141 / 1141922
  Series:


  TAGS:
  Online Örök béke ebook, könyvet Örök béke FB2, Download Örök béke PDF , Download Örök béke MOBI, Online Örök béke könyvet, ingyenes letöltések Örök béke IPhone, Online könyvet Örök béke PDF, ingyenes Örök béke DJVU, ingyenes letöltések Örök béke TXT, letöltések Örök béke RTF, Online Örök béke FB2 , e-könyvet Örök béke letöltések TXT, ingyenes Örök béke letöltések könyvet, e-könyvet Örök béke download MOBI, letöltések Örök béke IPad, olvas Örök béke MOBI, olvas Örök béke DOC, ingyenes Örök béke AWZ, Download e-könyvet Örök béke iPad , ingyenes Örök béke DJVU, Download Örök béke e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Örök béke DVD, olvas Örök béke TXT, Book Örök béke letöltések DJVU, Örök béke letöltések könyvet ingyenes, Örök béke letöltések könyvet pdf ingyenes, Örök béke pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Örök béke pdf ingyenes, Örök béke letöltések könyvet epub ingyenes, Örök béke ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply