Örök ártatlanság

Donna Leon - Örök ártatlanság

Brunetti felügyelő vonakodva vész részt arisztokrata anyósa jótékonysági vacsoráján. Ahogy lenni szokott, a comissariót még ilyen alkalmakkor is utoléri valamilyen megoldandó ügy. Ezúttal egy idős hölgy kéri meg, hogy bogozza ki a bűntényt, amelynek unokája vált áldozatává 15 éve. Az akkor még kislány egy éjjel beleesett Velence egyik lagúnájába, ahonnan egy részeg csavargó húzta ki. A megmentő a csobbanásra eszmélt fel mámorából, és mintha egy férfit látott volna, aki a vízbe dobta a gyereket – másnap persze már nem emlékezett semmire. A kislány viszont maradandó mentális károsodást szenvedett, azóta örök gyermeki ártatlanságban tölti életét, tanulásra képtelenül.
Az eltelt idő miatt a felügyelő reménytelennek látja az ügyet, de nem ő lenne Brunetti, ha lemondana a titok megfejtéséről…
Donna Leon jubileumi, 25. Brunetti-történetének különlegessége a témaválasztás. Mert eláraszthatja a tenger Velencét, amíg a sármos felügyelő jelen van, addig az Adria királynője fölött nem győzedelmeskedhet a bűn, a cinizmus és a korrupció világa.A Könyv Magyarul!


Letöltések Örök ártatlanság ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Örök ártatlanság ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  288
  Cover:
  PAPERBACK
  Weight:
  268 gr
  ISBN:
  9786155724282
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2708869 / 1170642
  Translator:


  TAGS:
  Online Örök ártatlanság ebook, könyvet Örök ártatlanság FB2, Download Örök ártatlanság PDF , Download Örök ártatlanság MOBI, Online Örök ártatlanság könyvet, ingyenes letöltések Örök ártatlanság IPhone, Online könyvet Örök ártatlanság PDF, ingyenes Örök ártatlanság DJVU, ingyenes letöltések Örök ártatlanság TXT, letöltések Örök ártatlanság RTF, Online Örök ártatlanság FB2 , e-könyvet Örök ártatlanság letöltések TXT, ingyenes Örök ártatlanság letöltések könyvet, e-könyvet Örök ártatlanság download MOBI, letöltések Örök ártatlanság IPad, olvas Örök ártatlanság MOBI, olvas Örök ártatlanság DOC, ingyenes Örök ártatlanság AWZ, Download e-könyvet Örök ártatlanság iPad , ingyenes Örök ártatlanság DJVU, Download Örök ártatlanság e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Örök ártatlanság DVD, olvas Örök ártatlanság TXT, Book Örök ártatlanság letöltések DJVU, Örök ártatlanság letöltések könyvet ingyenes, Örök ártatlanság letöltések könyvet pdf ingyenes, Örök ártatlanság pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Örök ártatlanság pdf ingyenes, Örök ártatlanság letöltések könyvet epub ingyenes, Örök ártatlanság ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply