Örmény társalgási könyv és útiszótár

Böröcz Nándor (Szerk.) - Örmény társalgási könyv és útiszótár

Háromezer éves drámai történetük során az örmények (vagy hajók, ahogy magukat Örményország, azaz Hajasztán lakói nevezik) folyamatosan puszta létükért, fennmaradásukért küzdöttek a többi kaukázusi néppel, illetve leginkább Oroszországgal és Törökországgal szemben. Az ezerhétszáz éves keresztény múltú államban ma hárommillióan élnek, ám a világban további hétmillió örmény el szétszóródva. Az örmény nyelv az indogermán nyelvtörzsbe, ezen belül az iráni nyelvcsoportba tartozik. Az élő nyelv több tájszólásra oszlik, ennek két nagyobb csoportja a keleti és a nyugati. Az előbbi a török-örmények, utóbbi a perzsa- és orosz-örmények nyelve. Az örmény nyelvnek 38 betűje van, a nyelvtanban a főnévnél nem különböztetik meg a nemet; két szám van: egyes és többes, a fokozás közül csupán a középfok ismeretes. Az örmény írásbeliséget Meszrop Mastoc alkotta meg a IV. század elején.
Ez a kötet a legfontosabb kifejezések és szavak gyűjteménye. A szerkesztéskor a megszokott témakörök (utazás, szállás, pénzváltás, étterem stb.) taglalása mellett figyelembe vettük az új kor követelményeit és a szokások megváltozását is. A szótári részekbe a legfontosabb szavakat válogattuk be, így azonnal áttekinthető és a valós életben egyszerűen használható szószedetek zárják a fejezeteket. A magyar kifejezéseket és szavakat kötetünkben a fonetikus örmény változat, majd az eredeti örmény írásmóddal készült változat követi. Ezáltal az egyszerű érdeklődők és az utazók, valamint az örmény nyelvben és írásbeliségben jobban elmélyedni kívánók is hasznát vehetik kiadványunknak.A Könyv Magyarul!


Letöltések Örmény társalgási könyv és útiszótár ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Örmény társalgási könyv és útiszótár ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  160
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  140 gr
  ISBN:
  9789638658517
  Nyelv:
  EGYÉB
  Kiadás éve:
  2005
  Árukód:
  2172570 / 1041328
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Örmény társalgási könyv és útiszótár ebook, könyvet Örmény társalgási könyv és útiszótár FB2, Download Örmény társalgási könyv és útiszótár PDF , Download Örmény társalgási könyv és útiszótár MOBI, Online Örmény társalgási könyv és útiszótár könyvet, ingyenes letöltések Örmény társalgási könyv és útiszótár IPhone, Online könyvet Örmény társalgási könyv és útiszótár PDF, ingyenes Örmény társalgási könyv és útiszótár DJVU, ingyenes letöltések Örmény társalgási könyv és útiszótár TXT, letöltések Örmény társalgási könyv és útiszótár RTF, Online Örmény társalgási könyv és útiszótár FB2 , e-könyvet Örmény társalgási könyv és útiszótár letöltések TXT, ingyenes Örmény társalgási könyv és útiszótár letöltések könyvet, e-könyvet Örmény társalgási könyv és útiszótár download MOBI, letöltések Örmény társalgási könyv és útiszótár IPad, olvas Örmény társalgási könyv és útiszótár MOBI, olvas Örmény társalgási könyv és útiszótár DOC, ingyenes Örmény társalgási könyv és útiszótár AWZ, Download e-könyvet Örmény társalgási könyv és útiszótár iPad , ingyenes Örmény társalgási könyv és útiszótár DJVU, Download Örmény társalgási könyv és útiszótár e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Örmény társalgási könyv és útiszótár DVD, olvas Örmény társalgási könyv és útiszótár TXT, Book Örmény társalgási könyv és útiszótár letöltések DJVU, Örmény társalgási könyv és útiszótár letöltések könyvet ingyenes, Örmény társalgási könyv és útiszótár letöltések könyvet pdf ingyenes, Örmény társalgási könyv és útiszótár pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Örmény társalgási könyv és útiszótár pdf ingyenes, Örmény társalgási könyv és útiszótár letöltések könyvet epub ingyenes, Örmény társalgási könyv és útiszótár ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply