Őrizzétek az otthoni lángot!

Cynthia Harrod-Eagles - Őrizzétek az otthoni lángot!

Valós eseményeken alapuló, emlékeket ébresztő regény, hiteles és remekül megalkotott dráma a Kirov saga szerzőjétől.

A háború nem ért véget 1914 karácsonyára, ahogy ígérték, s az új év kezdetével a Hunter család lassan hozzászokik a háborús élethez.
Az idősebb Hunter lány, Diana a frontra vezényelt vőlegényétől búcsúzik, de nem számít arra a ridegségre, amellyel leendő anyósa bánik vele. A bátyja, David zászlóalja már készen áll, hogy harcba szálljon az ellenséggel, de vajon milyen hatással lesz ez az édesanyjára, a családját mindennél fontosabbnak tartó Beattie-re?
Odalent, az alagsorban Ethel, a szobalány kezd belefáradni abba, hogy az udvarlói sorban bevonulnak, ezért szándékosan olyan férfit választ, aki a vasútnál dolgozik, mert bízik benne, hogy a munka fontossága megakadályozza, hogy katonának jelentkezhessen. Eric tisztességes, becsületes ember, s őszintén törődik Ethellel. Vajon ő lesz az, aki biztosítani tudja számára az új életet?
Hunterék, a ház személyzete és a falu lakói hamar rájönnek, hogy a háború nemcsak a katonák, de a hátországban maradottak életét is gyökeresen átformálja. Minden egyes újabb szörnyűség és tragikus veszteség, amelyről értesülnek, csak tovább erősíti a hitüket abban, hogy ezt a háborút meg kell nyerniük, bármibe kerüljön is.

"Valósághű rajz arról, miként változtatta meg a háború az emberek mindennapjait.? – Choice
A Könyv Magyarul!


Letöltések Őrizzétek az otthoni lángot! ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Őrizzétek az otthoni lángot! ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  474
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  652 gr
  ISBN:
  9789636356231
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2708247 / 1170260
  Translator:


  TAGS:
  Online Őrizzétek az otthoni lángot! ebook, könyvet Őrizzétek az otthoni lángot! FB2, Download Őrizzétek az otthoni lángot! PDF , Download Őrizzétek az otthoni lángot! MOBI, Online Őrizzétek az otthoni lángot! könyvet, ingyenes letöltések Őrizzétek az otthoni lángot! IPhone, Online könyvet Őrizzétek az otthoni lángot! PDF, ingyenes Őrizzétek az otthoni lángot! DJVU, ingyenes letöltések Őrizzétek az otthoni lángot! TXT, letöltések Őrizzétek az otthoni lángot! RTF, Online Őrizzétek az otthoni lángot! FB2 , e-könyvet Őrizzétek az otthoni lángot! letöltések TXT, ingyenes Őrizzétek az otthoni lángot! letöltések könyvet, e-könyvet Őrizzétek az otthoni lángot! download MOBI, letöltések Őrizzétek az otthoni lángot! IPad, olvas Őrizzétek az otthoni lángot! MOBI, olvas Őrizzétek az otthoni lángot! DOC, ingyenes Őrizzétek az otthoni lángot! AWZ, Download e-könyvet Őrizzétek az otthoni lángot! iPad , ingyenes Őrizzétek az otthoni lángot! DJVU, Download Őrizzétek az otthoni lángot! e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Őrizzétek az otthoni lángot! DVD, olvas Őrizzétek az otthoni lángot! TXT, Book Őrizzétek az otthoni lángot! letöltések DJVU, Őrizzétek az otthoni lángot! letöltések könyvet ingyenes, Őrizzétek az otthoni lángot! letöltések könyvet pdf ingyenes, Őrizzétek az otthoni lángot! pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Őrizzétek az otthoni lángot! pdf ingyenes, Őrizzétek az otthoni lángot! letöltések könyvet epub ingyenes, Őrizzétek az otthoni lángot! ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply