Origamicsillagok


A könyvben bemutatjuk, hogy az év minden napján körbevehetjük magunkat csillagokkal, ünneptől függetlenül. Díszíthetjük velük a gyerekszoba falát, mennyezetét, sőt akár a lámpaernyőt, az ablaküveget.
A csillagok – szalvétagyűrűre ragasztva vagy szalvéta formájában – szépen mutatnak az ünnepi asztalon is. Ékszereket és dobozokat is bátran készíthetünk belőlük. Természetesen a karácsony fényét is emelhetjük csillagdíszekkel, -füzérekkel, saját készítésű üdvözlőkártyákkal.
A modellek között megtalálható az origami-, a kirigami- és az írisztechnika is. Vannak egy és több darabból álló, teatasakból és díszcsomagolóból hajtogatott modellek egyaránt.
A kötetet ajánljuk iskoláknak is, hiszen a hajtogatás fejleszti a kézügyességet és a térlátást, miközben sikerélményt és örömet szerez a gyerekeknek.

A tartalomból

Anyagok, eszközök és tudnivalók

Papírcsillagok
Csillagdoboz
Varázscsillag
Hajnalcsillag
Seriffcsillag
Csipkés csillag
Teacsillag
Kiscsillag
Csillag a csillagban
Kusudama csillag
Szalvétacsillag
Íriszcsillagok
Kirigami csillagok
Pufi csillag
A Könyv Magyarul!


Letöltések Origamicsillagok ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Origamicsillagok ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  32
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  106 gr
  ISBN:
  9789632783932
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2587894 / 1142644
  Series:


  TAGS:
  Online Origamicsillagok ebook, könyvet Origamicsillagok FB2, Download Origamicsillagok PDF , Download Origamicsillagok MOBI, Online Origamicsillagok könyvet, ingyenes letöltések Origamicsillagok IPhone, Online könyvet Origamicsillagok PDF, ingyenes Origamicsillagok DJVU, ingyenes letöltések Origamicsillagok TXT, letöltések Origamicsillagok RTF, Online Origamicsillagok FB2 , e-könyvet Origamicsillagok letöltések TXT, ingyenes Origamicsillagok letöltések könyvet, e-könyvet Origamicsillagok download MOBI, letöltések Origamicsillagok IPad, olvas Origamicsillagok MOBI, olvas Origamicsillagok DOC, ingyenes Origamicsillagok AWZ, Download e-könyvet Origamicsillagok iPad , ingyenes Origamicsillagok DJVU, Download Origamicsillagok e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Origamicsillagok DVD, olvas Origamicsillagok TXT, Book Origamicsillagok letöltések DJVU, Origamicsillagok letöltések könyvet ingyenes, Origamicsillagok letöltések könyvet pdf ingyenes, Origamicsillagok pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Origamicsillagok pdf ingyenes, Origamicsillagok letöltések könyvet epub ingyenes, Origamicsillagok ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply