Óriási léptek


A könyv az Ébreszd fel a benned szunnyadó óriást c. sikerkönyvben bemutatott eszközök, technikák és stratégiák legjavára épül. Háromszázhatvanöt rövid, egyszerű tanulni- és tennivaló, amelyek segítségével valóban óriás léptekkel haladhatunk életminőségünk javítása felé. Legyen szó akár az egyszerű döntések erejéről, vagy akár olyan konkrét eszközökről, amelyek révén a kapcsolataink, a pénzügyeink, az egészségünk, vagy épp az érzelmeink minőségét formálhatjuk át, Robbins megmutatja, hogyan érhetjük el a legjobb eredményeket a legrövidebb idő alatt.
A könyvet könnyen beilleszthetjük zsúfolt hétköznapjainkba, hiszen az egyes fejezetek rövid, könnyen emészthető részekre vannak bontva, így elég naponta mindössze pár percet szánnunk rájuk. Haladhatunk elejétől a végéig, de akár ide-oda is ugrálhatunk a fejezetek között, kiválogatva a legizgalmasabb részeket. A cél az, hogy egy év leforgása alatt megszerezhessük a legfontosabb információkat, s a lehető legrövidebb időbefektetéssel a lehető legjobb eredményeket érhessük el.
Ehhez mindössze három egyszerű szabályt kell betartanunk: elolvasni egy fejezetet, átgondolni az olvasottakat és lejegyezni az azzal kapcsolatos gondolatainkat egy füzetbe. A legfontosabb azonban, hogy az olvasást követően azonnal cselekedjünk is az olvasottaknak megfelelően. Elvégre mit ér a lelkesedés, ha nem követi tett?A Könyv Magyarul!


Letöltések Óriási léptek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Óriási léptek ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  186
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  184 gr
  ISBN:
  9789632910925
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2216778 / 1072598
  Translator:


  TAGS:
  Online Óriási léptek ebook, könyvet Óriási léptek FB2, Download Óriási léptek PDF , Download Óriási léptek MOBI, Online Óriási léptek könyvet, ingyenes letöltések Óriási léptek IPhone, Online könyvet Óriási léptek PDF, ingyenes Óriási léptek DJVU, ingyenes letöltések Óriási léptek TXT, letöltések Óriási léptek RTF, Online Óriási léptek FB2 , e-könyvet Óriási léptek letöltések TXT, ingyenes Óriási léptek letöltések könyvet, e-könyvet Óriási léptek download MOBI, letöltések Óriási léptek IPad, olvas Óriási léptek MOBI, olvas Óriási léptek DOC, ingyenes Óriási léptek AWZ, Download e-könyvet Óriási léptek iPad , ingyenes Óriási léptek DJVU, Download Óriási léptek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Óriási léptek DVD, olvas Óriási léptek TXT, Book Óriási léptek letöltések DJVU, Óriási léptek letöltések könyvet ingyenes, Óriási léptek letöltések könyvet pdf ingyenes, Óriási léptek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Óriási léptek pdf ingyenes, Óriási léptek letöltések könyvet epub ingyenes, Óriási léptek ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply