Öregasszony a Holdon

Tillinger Gábor (Vál.) - Öregasszony a Holdon

"Hogy mióta barna a medve? S miért rövid a farka? Hát a hiúz farkának a vége hogyan lett fekete? Ilyen kérdésekre is választ adnak a számi (lapp) mesék. De persze nem csak állatokról meséltek a számik ősei, sőt! Történeteikben sok különös szereplővel találkozhatunk: sztállók, nojták, gufihtarok, giddeges-asszonyok.
E kötet meséi abban a formában szólalnak meg, ahogyan azt a számi mesélőktől egy évszázada lejegyezték. Jellegzetes, egyedi stílusukban maradtak fenn az utókornak, s így jutnak most el a magyar olvasókhoz is. Ha számi nyelvrokonaink nyelve érthetetlen is számunkra, de meséik világába most bepillantást nyerhetünk."A Könyv Magyarul!


Letöltések Öregasszony a Holdon ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Öregasszony a Holdon ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  176
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  190 gr
  ISBN:
  9789632631363
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  2212075 / 1067967  TAGS:
  Online Öregasszony a Holdon ebook, könyvet Öregasszony a Holdon FB2, Download Öregasszony a Holdon PDF , Download Öregasszony a Holdon MOBI, Online Öregasszony a Holdon könyvet, ingyenes letöltések Öregasszony a Holdon IPhone, Online könyvet Öregasszony a Holdon PDF, ingyenes Öregasszony a Holdon DJVU, ingyenes letöltések Öregasszony a Holdon TXT, letöltések Öregasszony a Holdon RTF, Online Öregasszony a Holdon FB2 , e-könyvet Öregasszony a Holdon letöltések TXT, ingyenes Öregasszony a Holdon letöltések könyvet, e-könyvet Öregasszony a Holdon download MOBI, letöltések Öregasszony a Holdon IPad, olvas Öregasszony a Holdon MOBI, olvas Öregasszony a Holdon DOC, ingyenes Öregasszony a Holdon AWZ, Download e-könyvet Öregasszony a Holdon iPad , ingyenes Öregasszony a Holdon DJVU, Download Öregasszony a Holdon e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Öregasszony a Holdon DVD, olvas Öregasszony a Holdon TXT, Book Öregasszony a Holdon letöltések DJVU, Öregasszony a Holdon letöltések könyvet ingyenes, Öregasszony a Holdon letöltések könyvet pdf ingyenes, Öregasszony a Holdon pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Öregasszony a Holdon pdf ingyenes, Öregasszony a Holdon letöltések könyvet epub ingyenes, Öregasszony a Holdon ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply