OpenOffice.org


Ingyenes, nagytudású, plattformfüggetlen. Ezt a három szót lehetne mondani, ha röviden kellene jellemezni az OpenOffice programot. Már csak a közismert szó hiányzik a felsorolásból, de hamarosan az is joggal odakerülhet. Sokan ha azt mondják, hogy szövegszerkesztő, rögtön a Microsoft Wordre gondolnak, ami köztudottan egy drága szoftver, ráadásul csak Windows-os környezetben használható. Alternatívák pedig vannak, melynek legjobb példája maga az OpenOffice. Az OpenOffice.org egy ingyenesen használható, az internetről szabadon letölthető, számos nyelven (így magyarul is) elérhető irodai szoftvercsomag, ami tartalmaz szövegszerkesztőt, táblázatkezelőt, bemutatókészítő, rajzoló és adatbázis kezelő programot. A szoftvercsomagot egy internetes közösség fejleszti, a StarOffice alapjaira építve. Lehetőségeiben és tudásában egyenrangú bármely más ilyen jellegű szoftverrel. Többféle környezetben használható, így a szintén ingyenes Linuxon is működik, mely párosítással egy teljesen ingyenes rendszert állíthatunk fel. Az OpenOffice.org saját fájlformátuma az OpenDocument formátum (ODF), amely nemzetközi ISO szabványként is elfogadott. Számos nyugat-európai országban ez az államigazgatásban használt hivatalos formátum. Mindemellett az OpenOffice.org segítségével készíthetünk PDF fájlokat, melyek a szintén ingyenes és minden platformon jelenlévő Adobe Reader szoftver segítségével megjeleníthetőek, nyomtathatóak. Könyvünk e szoftvercsomag kezelést mutatja be, kezdő szintről indulva a komolyabb lehetőségekig. Részletesen megismerjük a szövegszerkesztő használatát, illetve megnézzük a táblázatok és prezentációk készítésének lehetőségeit is.A Könyv Magyarul!


Letöltések OpenOffice.org ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések OpenOffice.org ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  jó állapotú antikvár könyv – karcos borító
  Publisher:
  BBS-Info Kft.
  Number of Pages:
  400
  Kötés:
  puhatáblás, ragasztókötött
  Weight:
  600 gr
  ISBN:
  0619001112140
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  SL#2105183624  TAGS:
  Online OpenOffice.org ebook, könyvet OpenOffice.org FB2, Download OpenOffice.org PDF , Download OpenOffice.org MOBI, Online OpenOffice.org könyvet, ingyenes letöltések OpenOffice.org IPhone, Online könyvet OpenOffice.org PDF, ingyenes OpenOffice.org DJVU, ingyenes letöltések OpenOffice.org TXT, letöltések OpenOffice.org RTF, Online OpenOffice.org FB2 , e-könyvet OpenOffice.org letöltések TXT, ingyenes OpenOffice.org letöltések könyvet, e-könyvet OpenOffice.org download MOBI, letöltések OpenOffice.org IPad, olvas OpenOffice.org MOBI, olvas OpenOffice.org DOC, ingyenes OpenOffice.org AWZ, Download e-könyvet OpenOffice.org iPad , ingyenes OpenOffice.org DJVU, Download OpenOffice.org e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések OpenOffice.org DVD, olvas OpenOffice.org TXT, Book OpenOffice.org letöltések DJVU, OpenOffice.org letöltések könyvet ingyenes, OpenOffice.org letöltések könyvet pdf ingyenes, OpenOffice.org pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet OpenOffice.org pdf ingyenes, OpenOffice.org letöltések könyvet epub ingyenes, OpenOffice.org ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply