Opálka és a forgószél

Katkó István - Opálka és a forgószél

Részlet a könyvből: Történetünk hőse, Opálka Béla könyvkereskedő ezen a nyirkos, kora tavaszi napon fázósan üldögélt boltjában. Egy megviselt Shakespeare-kötet fedőtábláját törülgette. Kint csepergett az eső. A szemközti református gimnázium ódon háztetőjén tompán csillantak a vízcseppek. A sarki, lövedéktől megdőlt hirdetőoszlopról vastagbetűs plakátot ráncigált a szél. A szélét már kirojtozta az eső. …ommunista Párt – pillantott rá Opálka szórakozottan, majd mélyen felsóhajtott. Az utcán most egy katonai teherautó haladt keresztül. A könyvkereskedő megbámulta egy pillanatra az idegen egyenruhás, hosszú szuronyos, furcsa szláv katonadalt éneklő férfiakat. Visszafordította fejét és tűnődve nézett a régi könyv fedőlapjára nyomott drámaíró arcképére. Ismét sóhajtott, ezúttal még hosszasabban. Opálka tekintete az olajozott padlóra tévedt. Egy vékony, papírfedelű füzetecske hevert a létra mellett, rajta egy ormótlan cipőtalp nyoma. Nehézkesen lehajolt érte, felemelte, majd kabátja szélével végigsimította. Belelapozott.A Könyv Magyarul!


Letöltések Opálka és a forgószél ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Opálka és a forgószél ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  13.5 x 19 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  250
  Cover:
  SEMI-LINEN
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1956
  Commodity code:
  6147231 / 5146823  TAGS:
  Online Opálka és a forgószél ebook, könyvet Opálka és a forgószél FB2, Download Opálka és a forgószél PDF , Download Opálka és a forgószél MOBI, Online Opálka és a forgószél könyvet, ingyenes letöltések Opálka és a forgószél IPhone, Online könyvet Opálka és a forgószél PDF, ingyenes Opálka és a forgószél DJVU, ingyenes letöltések Opálka és a forgószél TXT, letöltések Opálka és a forgószél RTF, Online Opálka és a forgószél FB2 , e-könyvet Opálka és a forgószél letöltések TXT, ingyenes Opálka és a forgószél letöltések könyvet, e-könyvet Opálka és a forgószél download MOBI, letöltések Opálka és a forgószél IPad, olvas Opálka és a forgószél MOBI, olvas Opálka és a forgószél DOC, ingyenes Opálka és a forgószél AWZ, Download e-könyvet Opálka és a forgószél iPad , ingyenes Opálka és a forgószél DJVU, Download Opálka és a forgószél e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Opálka és a forgószél DVD, olvas Opálka és a forgószél TXT, Book Opálka és a forgószél letöltések DJVU, Opálka és a forgószél letöltések könyvet ingyenes, Opálka és a forgószél letöltések könyvet pdf ingyenes, Opálka és a forgószél pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Opálka és a forgószél pdf ingyenes, Opálka és a forgószél letöltések könyvet epub ingyenes, Opálka és a forgószél ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply