Önvédelmi fegyver


Egy pisztoly, egy önvédelmi fegyver, amelyet olyan természetesen tartanak egy házban, mint egy macskát. Kell. Mi más módon védhetnék meg a tévéjüket, a számítógépüket, az órájukat, a
gyűrűiket? Harald, a köztiszteletben álló biztosítási szakember és Claudia, orvos felesége valami olyasmivel találják szemközt magukat, amire álmukban sem gondoltak. Miféle lojalitással tartozik egy apa és egy anya a gyermekének, aki elkövette az elképzelhetetlent? Hogyan jutott el addig a pontig, hogy sutba dobta az emberi élet iránti tiszteletet? Valamit elrontottak a nevelésében? Megfeledkeztek valamiről? Duncan, a fiú beismeri a bűnét, de nem ad rá magyarázatot. Lehet-e egyáltalán magyarázatot találni a történtekre? Ezt a kérdést boncolgatja a Nobel-díjas dél-afrikai írónőnek ez az emberi lélek legbenső bugyrait is feltáró, az elme legtitkosabb zugáig elhatoló, realisztikájában is szürreális regénye.A Könyv Magyarul!


Letöltések Önvédelmi fegyver ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Önvédelmi fegyver ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  262
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  280 gr
  ISBN:
  9789639348257
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2001
  Commodity code:
  2144453 / 1085365
  Translator:


  TAGS:
  Online Önvédelmi fegyver ebook, könyvet Önvédelmi fegyver FB2, Download Önvédelmi fegyver PDF , Download Önvédelmi fegyver MOBI, Online Önvédelmi fegyver könyvet, ingyenes letöltések Önvédelmi fegyver IPhone, Online könyvet Önvédelmi fegyver PDF, ingyenes Önvédelmi fegyver DJVU, ingyenes letöltések Önvédelmi fegyver TXT, letöltések Önvédelmi fegyver RTF, Online Önvédelmi fegyver FB2 , e-könyvet Önvédelmi fegyver letöltések TXT, ingyenes Önvédelmi fegyver letöltések könyvet, e-könyvet Önvédelmi fegyver download MOBI, letöltések Önvédelmi fegyver IPad, olvas Önvédelmi fegyver MOBI, olvas Önvédelmi fegyver DOC, ingyenes Önvédelmi fegyver AWZ, Download e-könyvet Önvédelmi fegyver iPad , ingyenes Önvédelmi fegyver DJVU, Download Önvédelmi fegyver e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Önvédelmi fegyver DVD, olvas Önvédelmi fegyver TXT, Book Önvédelmi fegyver letöltések DJVU, Önvédelmi fegyver letöltések könyvet ingyenes, Önvédelmi fegyver letöltések könyvet pdf ingyenes, Önvédelmi fegyver pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Önvédelmi fegyver pdf ingyenes, Önvédelmi fegyver letöltések könyvet epub ingyenes, Önvédelmi fegyver ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply