Ónix


Daemon Blackhez hozzáláncolva lenni szívás.
Daemon eltökélte, hogy földönkívüli vonzerejével bebizonyítja, amit irántam érez, az több, mint bizarr kapcsolatunk puszta terméke. Így hát megesküdtem, hogy lemondok róla, bár mostanában jobban nyomul, mint valaha. De nagyobb problémáink is vannak.
Felbukkant valami, ami még az Arumnál is rosszabb.
A Védelmi Osztály kiszállt. Ha rájönnek arra, mire képes Daemon. És arra, hogy össze vagyunk láncolva, akkor nekem végem. És neki is. Ezen kívül itt van ez az új fiú az iskolában, akinek szintén megvan a maga titka. Tudja, mi történt velem, és tud segíteni, de nekem ezért hazudnom kell Daemonnek és távol kell tartanom magamat tőle. Mintha ez lehetséges volna. Minden józan észérv ellenére kezdek belezúgni Daemonbe. Meredeken.
De aztán minden megváltozik.
Megláttam valakit, akinek nem lenne szabad életben lennie. És ezt el kell mondanom Daemonnek, annak ellenére, hogy tudom, addig nem fogja abbahagyni a kutatást, amíg el nem jut az igazsághoz. Mi történt a bátyjával? Ki árulta el? És mit akar tőlük a VO? És mit akar tőlem?
Senki sem az, akinek látszik. És nem mindenki fogja túlélni a hazugságokat.A Könyv Magyarul!


Letöltések Ónix ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Ónix ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  470
  Borító:
  KARTONÁLT
  Súly:
  484 gr
  ISBN:
  9789633736319
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2013
  Árukód:
  2238805 / 1093312
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Ónix ebook, könyvet Ónix FB2, Download Ónix PDF , Download Ónix MOBI, Online Ónix könyvet, ingyenes letöltések Ónix IPhone, Online könyvet Ónix PDF, ingyenes Ónix DJVU, ingyenes letöltések Ónix TXT, letöltések Ónix RTF, Online Ónix FB2 , e-könyvet Ónix letöltések TXT, ingyenes Ónix letöltések könyvet, e-könyvet Ónix download MOBI, letöltések Ónix IPad, olvas Ónix MOBI, olvas Ónix DOC, ingyenes Ónix AWZ, Download e-könyvet Ónix iPad , ingyenes Ónix DJVU, Download Ónix e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Ónix DVD, olvas Ónix TXT, Book Ónix letöltések DJVU, Ónix letöltések könyvet ingyenes, Ónix letöltések könyvet pdf ingyenes, Ónix pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Ónix pdf ingyenes, Ónix letöltések könyvet epub ingyenes, Ónix ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply