Öngyilkosság és kultúra

Fekete Sándor - Öngyilkosság és kultúra

Az öngyilkosság a legszemélyesebb emberi döntés eredménye, ugyanakkor bio-pszicho-kulturális történés is. Camus megfogalmazásában a filozófia egyetlen komoly kérdése. Létezése egyidős az emberiség történetével, az európai kultúrkörben az öngyilkosság gondolata tudatosan vagy tudattalanul mindenkiben élő archetipikus sajátosság.
Jelentései tükröződnek az adott kultúra alkotásaiban. A könyv a szerző két évtizedes klinikai és kutatómunkájából azármazó írásokat tartalmaz, az etikai, mentalitástörténeti, irodalmi és zenei kérdésfeltevésig; szövegek – búcsúlevelek, internetes levelezőcsoportok – elemzéséig; a tömegkommunikáció mint sajátos kulturális lenyomat vizsgálatáig.
Az öngyilkosság mint egyszerre individuális és kulturális jelenség leírásában spektrumot rajzol fel, az élet-halál diskurzus vonatkozásában elemezve a kultúra üzeneteit.
“Önpusztításában” Európában még mindig, az utóbbi évek csökkenése ellenére, az “élbolyban” vagyunk. A kötetet indító, etikai dimenziót személyessé is tévő bevezető írás mellett a zárófejezet ad keretet a könyvnek, az internetes kommunikáció, a kitáguló világ és a önpusztítás sajátos összefüggéseiről.A Könyv Magyarul!


Letöltések Öngyilkosság és kultúra ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Öngyilkosság és kultúra ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  128
  Borító:
  FŰZVE
  Súly:
  150 gr
  ISBN:
  9799639494373
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2004
  Árukód:
  2100966 / 1080061
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Öngyilkosság és kultúra ebook, könyvet Öngyilkosság és kultúra FB2, Download Öngyilkosság és kultúra PDF , Download Öngyilkosság és kultúra MOBI, Online Öngyilkosság és kultúra könyvet, ingyenes letöltések Öngyilkosság és kultúra IPhone, Online könyvet Öngyilkosság és kultúra PDF, ingyenes Öngyilkosság és kultúra DJVU, ingyenes letöltések Öngyilkosság és kultúra TXT, letöltések Öngyilkosság és kultúra RTF, Online Öngyilkosság és kultúra FB2 , e-könyvet Öngyilkosság és kultúra letöltések TXT, ingyenes Öngyilkosság és kultúra letöltések könyvet, e-könyvet Öngyilkosság és kultúra download MOBI, letöltések Öngyilkosság és kultúra IPad, olvas Öngyilkosság és kultúra MOBI, olvas Öngyilkosság és kultúra DOC, ingyenes Öngyilkosság és kultúra AWZ, Download e-könyvet Öngyilkosság és kultúra iPad , ingyenes Öngyilkosság és kultúra DJVU, Download Öngyilkosság és kultúra e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Öngyilkosság és kultúra DVD, olvas Öngyilkosság és kultúra TXT, Book Öngyilkosság és kultúra letöltések DJVU, Öngyilkosság és kultúra letöltések könyvet ingyenes, Öngyilkosság és kultúra letöltések könyvet pdf ingyenes, Öngyilkosság és kultúra pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Öngyilkosság és kultúra pdf ingyenes, Öngyilkosság és kultúra letöltések könyvet epub ingyenes, Öngyilkosság és kultúra ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply