Önfejlesztő meditációk

Dr. Berend Róbert - Önfejlesztő meditációk

A meditációt, a gondolatok megállításának technikáját Keleten több ezer éve gyakorolják, valójában azonban nem idegen a mi kultúrkörünktől sem. A meditatív állapot megteremtésére mindenkinek lehetősége van, hosszabb-rövidebb idő alatt meg lehet tanulni, el lehet sajátítani. Az, hogy ez a folyamat mennyi ideig tart, kultúránként és elérendő célonként változik. A könyvben a meditáció olyan személyiségfejlesztő útját járjuk végig, amely viszonylag rövid idő alatt eredményre vezet. "Könyvem az önfejlesztő meditáció alapvető formáit taglalja, és bár buddhista és taoista alapokra épül, mégsem feltételez különösebb előismeretet e két, időben és térben egymástól távoli világszemlélet területén. A meditációs készség kifejlesztését az alapoktól építem fel, felhasználva azokat a tapasztalatokat, amelyeket az általam tartott chi kung tanfolyamokon szereztem, a meditáció gyakorlati alapjainak tanítása közben. Számítok arra, hogy az itt leírtak két irányban is folyamatot indítanak el. Egyrészt az olvasó bepillantást nyer az emberiség e közös örökségének szellemi dimenzióiba, megtapasztalva annak segítő hatásait élete jobbá tételében. Másrészt felhívja a vezetők, a politikusok és a menedzserek figyelmét arra, hogy a nyugodt agynak milyen nagy jelentősége van a rendezett társadalmi és munkahelyi légkör megteremtésében. Hinni szeretném, hogy megértik: a meditáció nem misztikus csoda, hanem az emberi agy normális működési állapota, és hiszem, hogy a tudomány eredményeivel ezt igazolni is tudom. A könyvben szereplő és a letölthető meditációk segítségével az olvasó tapasztalatot szerezhet az agy hatalmáról testünk és környező világunk fölött." – írja a szerző.A Könyv Magyarul!


Letöltések Önfejlesztő meditációk ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Önfejlesztő meditációk ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  344
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  580 gr
  ISBN:
  9789639219847
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2232401 / 1087023  TAGS:
  Online Önfejlesztő meditációk ebook, könyvet Önfejlesztő meditációk FB2, Download Önfejlesztő meditációk PDF , Download Önfejlesztő meditációk MOBI, Online Önfejlesztő meditációk könyvet, ingyenes letöltések Önfejlesztő meditációk IPhone, Online könyvet Önfejlesztő meditációk PDF, ingyenes Önfejlesztő meditációk DJVU, ingyenes letöltések Önfejlesztő meditációk TXT, letöltések Önfejlesztő meditációk RTF, Online Önfejlesztő meditációk FB2 , e-könyvet Önfejlesztő meditációk letöltések TXT, ingyenes Önfejlesztő meditációk letöltések könyvet, e-könyvet Önfejlesztő meditációk download MOBI, letöltések Önfejlesztő meditációk IPad, olvas Önfejlesztő meditációk MOBI, olvas Önfejlesztő meditációk DOC, ingyenes Önfejlesztő meditációk AWZ, Download e-könyvet Önfejlesztő meditációk iPad , ingyenes Önfejlesztő meditációk DJVU, Download Önfejlesztő meditációk e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Önfejlesztő meditációk DVD, olvas Önfejlesztő meditációk TXT, Book Önfejlesztő meditációk letöltések DJVU, Önfejlesztő meditációk letöltések könyvet ingyenes, Önfejlesztő meditációk letöltések könyvet pdf ingyenes, Önfejlesztő meditációk pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Önfejlesztő meditációk pdf ingyenes, Önfejlesztő meditációk letöltések könyvet epub ingyenes, Önfejlesztő meditációk ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply