Öné a szó

Ebert Mária - Szirmai Zsuzsanna - Öné a szó

Az Öné a szó című szótár haszonnal forgatható mind a nyelvvizsgákra való felkészülés/felkészítés során, mind pedig akkor, ha utána kívánunk nézni egy-egy újabb keletű szónak, kifejezésnek, melyet ma még egyetlen forgalomban levő kétnyelvű szótárban sem találunk meg. A szótár összeállításánál a szerző célja az volt, hogy nemcsak a nyelvvizsgák magyar, ill. nemzetközileg elismert és bevezetett nyelvvizsgák által elvárt és megkövetelt szókincset adja közre, hanem újdonságként olyan szavakat és kifejezéseket is, amelyek rohanó világunkban százával, sőt ezrével születnek, ám idő és pénz hiányában kodifikálatlanul maradnak.A Könyv Magyarul!


Letöltések Öné a szó ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Öné a szó ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  14.5 x 19.5 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  500
  Cover:
  SOFT BOARD
  ISBN:
  9639087181
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1997
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Öné a szó ebook, könyvet Öné a szó FB2, Download Öné a szó PDF , Download Öné a szó MOBI, Online Öné a szó könyvet, ingyenes letöltések Öné a szó IPhone, Online könyvet Öné a szó PDF, ingyenes Öné a szó DJVU, ingyenes letöltések Öné a szó TXT, letöltések Öné a szó RTF, Online Öné a szó FB2 , e-könyvet Öné a szó letöltések TXT, ingyenes Öné a szó letöltések könyvet, e-könyvet Öné a szó download MOBI, letöltések Öné a szó IPad, olvas Öné a szó MOBI, olvas Öné a szó DOC, ingyenes Öné a szó AWZ, Download e-könyvet Öné a szó iPad , ingyenes Öné a szó DJVU, Download Öné a szó e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Öné a szó DVD, olvas Öné a szó TXT, Book Öné a szó letöltések DJVU, Öné a szó letöltések könyvet ingyenes, Öné a szó letöltések könyvet pdf ingyenes, Öné a szó pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Öné a szó pdf ingyenes, Öné a szó letöltések könyvet epub ingyenes, Öné a szó ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply