Óm, az örök tanú


Az a tudás, amelyet most átadok nektek, nem az elmémen keresztül érkezett. Egy része belső látáson vagy kinyilatkoztatáson alapul, a többi azoknak a nagy bölcseknek a tanításain, akikkel együtt éltem, és akiknek szeretetét és áldásait élveztem. Bár a Mándúkja-upanisad az összes upanisad közül a legrövidebb, mégis a legnagyobb tiszteletnek örvend, és a legmélyrehatóbb is egyben. Megtanít minket arra, hogyan ismerjük meg a tudat négy állapotát: az ébrenlét, az álmodás és az alvás állapotait, valamint a turíját, a negyedik állapotot, mely túl van ezeken. Mi az ébrenléti állapot? Mi a különbség az álmodás és az ébrenlét között? Miért változik meg, miért torzul el minden az álomban? Azt mondod, hogy az álom állapota addig igaz, amíg tart. De mi a helyzet az ébrenléttel? Valódibb, mint az álomállapot? Mi voltaképpen a mélyalvás? Miért alszol, miért van szükséged az alvásra? Amikor a mélyalvásban vagy, semmi sem valóságos. De amikor eljutsz a turíjába, akkor felismered, hogy kizárólag a turíja az igazság.A Könyv Magyarul!


Letöltések Óm, az örök tanú ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Óm, az örök tanú ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  218
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  260 gr
  ISBN:
  9789639718470
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2228363 / 1082876
  Translator:


  TAGS:
  Online Óm, az örök tanú ebook, könyvet Óm, az örök tanú FB2, Download Óm, az örök tanú PDF , Download Óm, az örök tanú MOBI, Online Óm, az örök tanú könyvet, ingyenes letöltések Óm, az örök tanú IPhone, Online könyvet Óm, az örök tanú PDF, ingyenes Óm, az örök tanú DJVU, ingyenes letöltések Óm, az örök tanú TXT, letöltések Óm, az örök tanú RTF, Online Óm, az örök tanú FB2 , e-könyvet Óm, az örök tanú letöltések TXT, ingyenes Óm, az örök tanú letöltések könyvet, e-könyvet Óm, az örök tanú download MOBI, letöltések Óm, az örök tanú IPad, olvas Óm, az örök tanú MOBI, olvas Óm, az örök tanú DOC, ingyenes Óm, az örök tanú AWZ, Download e-könyvet Óm, az örök tanú iPad , ingyenes Óm, az örök tanú DJVU, Download Óm, az örök tanú e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Óm, az örök tanú DVD, olvas Óm, az örök tanú TXT, Book Óm, az örök tanú letöltések DJVU, Óm, az örök tanú letöltések könyvet ingyenes, Óm, az örök tanú letöltések könyvet pdf ingyenes, Óm, az örök tanú pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Óm, az örök tanú pdf ingyenes, Óm, az örök tanú letöltések könyvet epub ingyenes, Óm, az örök tanú ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply