Olyan átlagos embert szeretnék, mint te

Zhang Jiajia - Olyan átlagos embert szeretnék, mint te

A fiatal kínai író rövidtörténet-füzére úgy idézi fel a klasszikus távol-keleti történetmesélés alapfogásait, hogy közvetlen témáját az elmúlt másfél-két évtized modern Kínájának hétköznapjaiból meríti. A kötet lapjain a harmincas éveinek első felében járó Zhang Jiajia meséli el iskolákban, egyetemeken, kollégiumokban és kocsmákban, Kína meg a turistaként bejárható országok városaiban, csodaszép tájain átélt kalandjait, vagyis felnövekedésének történetét. Eszmélésének már az internet, a chat világa is magától értetődő része. Az egymáshoz csak lazán kapcsolódó epizódokból, az újabb és újabb változatokban megnyilvánuló tudatfolyamból humorral és iróniával átszőtt tanítás és példamutatás is kikerekedik. Az Olyan átlagos embert szeretnék, mint te minden egyes passzusa biztatás az olvasónak: ha könyvemet a kellő figyelemmel olvasod, a szerelmek, a barátságok, a felnőtté válás minden kisebb és nagyobb buktatóján könnyedén úrrá leszel, hiszen így történt velem is.

"Van egy ember a világon, akivel, ha találkozol, rögtön vonzónak találjátok egymást, úgy érzitek, egységet alkottok. Ez az ember a tökéletes ellentéted."

Zhang Jiajia (1980-) Író, forgatókönyv író, filmrendező, az utóbbi évek egyik legsikeresebb kínai szerzője. A blogbejegyzésekből szerkesztett Olyan átlagos embert szeretnék, mint te című kötetből Kínában több mint 4 millió darabot adtak el.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Olyan átlagos embert szeretnék, mint te ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Olyan átlagos embert szeretnék, mint te ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  472
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  542 gr
  ISBN:
  9789636766139
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2704581 / 1168411
  Translator:


  TAGS:
  Online Olyan átlagos embert szeretnék, mint te ebook, könyvet Olyan átlagos embert szeretnék, mint te FB2, Download Olyan átlagos embert szeretnék, mint te PDF , Download Olyan átlagos embert szeretnék, mint te MOBI, Online Olyan átlagos embert szeretnék, mint te könyvet, ingyenes letöltések Olyan átlagos embert szeretnék, mint te IPhone, Online könyvet Olyan átlagos embert szeretnék, mint te PDF, ingyenes Olyan átlagos embert szeretnék, mint te DJVU, ingyenes letöltések Olyan átlagos embert szeretnék, mint te TXT, letöltések Olyan átlagos embert szeretnék, mint te RTF, Online Olyan átlagos embert szeretnék, mint te FB2 , e-könyvet Olyan átlagos embert szeretnék, mint te letöltések TXT, ingyenes Olyan átlagos embert szeretnék, mint te letöltések könyvet, e-könyvet Olyan átlagos embert szeretnék, mint te download MOBI, letöltések Olyan átlagos embert szeretnék, mint te IPad, olvas Olyan átlagos embert szeretnék, mint te MOBI, olvas Olyan átlagos embert szeretnék, mint te DOC, ingyenes Olyan átlagos embert szeretnék, mint te AWZ, Download e-könyvet Olyan átlagos embert szeretnék, mint te iPad , ingyenes Olyan átlagos embert szeretnék, mint te DJVU, Download Olyan átlagos embert szeretnék, mint te e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Olyan átlagos embert szeretnék, mint te DVD, olvas Olyan átlagos embert szeretnék, mint te TXT, Book Olyan átlagos embert szeretnék, mint te letöltések DJVU, Olyan átlagos embert szeretnék, mint te letöltések könyvet ingyenes, Olyan átlagos embert szeretnék, mint te letöltések könyvet pdf ingyenes, Olyan átlagos embert szeretnék, mint te pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Olyan átlagos embert szeretnék, mint te pdf ingyenes, Olyan átlagos embert szeretnék, mint te letöltések könyvet epub ingyenes, Olyan átlagos embert szeretnék, mint te ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply