Olvasó-próba


"Olvasmány és befogadó találkozásakor mindkét fél próbának van kitéve. Egy "olvasmány-jelölt" szöveg akkor avatódik föl olvasmánynak, amikor olvasója, nézője, hallgatója olvasóközönsége lesz, az olvasni tudó olvasó-jelölt pedig akkor válik műalkotás olvasójává, amikor elolvas egy művet. De hát mit is jelent olvasmánynak és olvasónak lenni? Kibetűzni, vagy kényszerből, kötelességből, nyögvenyelősen végigolvasni egy szöveget? Meg kell-e érteni, el kell-e fogadni, kedvezően kell-e fogadni egy szöveget ahhoz, hogy olvasmánnyá, az olvasni tudó ember pedig olvasóvá váljon? Hány és hányféle olvasó kell ahhoz, hogy egy szöveg olvasmánnyá legyen? És meddig tart az olvasmány-lét? Mi lesz egy olvasmánnyal, ha elfogynak olvasói? Nem éppen az úgynevezett ,,olvasmányirodalmat" (vagyis a lektűrt) fenyegeti jobban az elmúlás, elfelejtés, mint a kevesek által támogatott és megértett műveket? Mivel sokféle olvasóval, olvasmánnyal, olvasási indítékkal, olvasástörténettel, olvasmánysorssal lehet és kell számolni, újra és újra, újabb és újabb válaszokkal kell próbálkoznunk. Magam is ezt teszem olvasással foglalkozó könyveimben" – írja a szerző a kötet előszavában.A Könyv Magyarul!


Letöltések Olvasó-próba ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Olvasó-próba ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  216
  Cover:
  SOFT BOARD
  Weight:
  320 gr
  ISBN:
  9789639957640
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2468863 / 1105073  TAGS:
  Online Olvasó-próba ebook, könyvet Olvasó-próba FB2, Download Olvasó-próba PDF , Download Olvasó-próba MOBI, Online Olvasó-próba könyvet, ingyenes letöltések Olvasó-próba IPhone, Online könyvet Olvasó-próba PDF, ingyenes Olvasó-próba DJVU, ingyenes letöltések Olvasó-próba TXT, letöltések Olvasó-próba RTF, Online Olvasó-próba FB2 , e-könyvet Olvasó-próba letöltések TXT, ingyenes Olvasó-próba letöltések könyvet, e-könyvet Olvasó-próba download MOBI, letöltések Olvasó-próba IPad, olvas Olvasó-próba MOBI, olvas Olvasó-próba DOC, ingyenes Olvasó-próba AWZ, Download e-könyvet Olvasó-próba iPad , ingyenes Olvasó-próba DJVU, Download Olvasó-próba e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Olvasó-próba DVD, olvas Olvasó-próba TXT, Book Olvasó-próba letöltések DJVU, Olvasó-próba letöltések könyvet ingyenes, Olvasó-próba letöltések könyvet pdf ingyenes, Olvasó-próba pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Olvasó-próba pdf ingyenes, Olvasó-próba letöltések könyvet epub ingyenes, Olvasó-próba ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply