Oligarchák

David E. Hoffman - Oligarchák

David Hoffman, a Washington Post moszkvai irodájának korábbi vezetője a rettegett hatalommágusok, az oligarchák titkos életét tárja fel. A könyörtelen és ravasz emberek közül hatot – Alekszandr Szmolenszkijt, Jurij Luzskovot, Anatolij Csubajszt, Mihail Hodorkovszkijt, Borisz Berezovszkijt és Vlagyimir Guszinszkijt – kiemelve világít rá, hogyan zsigerelték ki az oligarchák a meggyengült szovjet államot, és emelkedtek az újkapitalista Oroszország csúcsáig. Az oligarchák kicsiben kezdték. Mihail Gorbacsov peresztrojkájának reformjait megelőzően még belesüppedtek a szűkölködés és a kenyérért való sorban állás jellemezte Szovjetunió zsákutca-rendszerébe. Miután azonban a kommunizmus megszűnt, megtalálták a gazdaság kiskapuit, és a gyorsan jött pénznek köszönhetően azonnal meggazdagodtak. Az állam kiárusította a vagyonát, ők pedig a hatalmas olajvállalatok, bányák, gyárak megkaparintásával még magasabbra törtek. Óriási kölcsönügyletekbe keveredve dollár milliárdokat szedtek ki a gyanútlan nyugati hitelezőkből. Amikor azonban a rubel összeomlott, a mágnások sorra rejtették el vagyonukat és közben kártérítésért rohangáltak. E könyv csodás megdicsőülések és bámulatos bukások legendája – a vadkapitalizmus születése a szovjet rendszer hamvaiból.A Könyv Magyarul!


Letöltések Oligarchák ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Oligarchák ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  13.8 x 21 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  698
  Cover:
  SOFT BOARD
  ISBN:
  9637340130
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2005
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Oligarchák ebook, könyvet Oligarchák FB2, Download Oligarchák PDF , Download Oligarchák MOBI, Online Oligarchák könyvet, ingyenes letöltések Oligarchák IPhone, Online könyvet Oligarchák PDF, ingyenes Oligarchák DJVU, ingyenes letöltések Oligarchák TXT, letöltések Oligarchák RTF, Online Oligarchák FB2 , e-könyvet Oligarchák letöltések TXT, ingyenes Oligarchák letöltések könyvet, e-könyvet Oligarchák download MOBI, letöltések Oligarchák IPad, olvas Oligarchák MOBI, olvas Oligarchák DOC, ingyenes Oligarchák AWZ, Download e-könyvet Oligarchák iPad , ingyenes Oligarchák DJVU, Download Oligarchák e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Oligarchák DVD, olvas Oligarchák TXT, Book Oligarchák letöltések DJVU, Oligarchák letöltések könyvet ingyenes, Oligarchák letöltések könyvet pdf ingyenes, Oligarchák pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Oligarchák pdf ingyenes, Oligarchák letöltések könyvet epub ingyenes, Oligarchák ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply