Ölelj át!

Sue Johnson - Ölelj át!

Sue Johnson pár- és családterapeuta, a forradalmian újszerű érzelemközpontú terápia megteremtője. Az ÉKT lényege az a felismerés, hogy a szerelem érzelmi kötelék, a szerelmes úgy szeretne kötődni partneréhez, mint gyermek az anyjához. A szeretetteljes felnőtt viszony kialakításának három feltétele van: az egymással szembeni nyitottság, az egymásra hangolódás és a kölcsönös válaszkészség. A szerelem lényegének érzelmi megközelítésével érthetővé válik a másik kiszámíthatatlan viselkedése, enyhül a felek szorongása, rettegése; reményt kapnak az élethalálharcot vívó párok. Aki úgy érzi, veszélyben van az érzelmi kapcsolata azzal az emberrel, akit valaha mindenkinél jobban szeretett, és hisz abban, hogy a szerelem több mint muris öt perc, sokat tanulhat ebből a könyvből.A Könyv Magyarul!


Letöltések Ölelj át! ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Ölelj át! ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  288
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  330 gr
  ISBN:
  9789635309146
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:
  2218948 / 1075027
  Series:


  TAGS:
  Online Ölelj át! ebook, könyvet Ölelj át! FB2, Download Ölelj át! PDF , Download Ölelj át! MOBI, Online Ölelj át! könyvet, ingyenes letöltések Ölelj át! IPhone, Online könyvet Ölelj át! PDF, ingyenes Ölelj át! DJVU, ingyenes letöltések Ölelj át! TXT, letöltések Ölelj át! RTF, Online Ölelj át! FB2 , e-könyvet Ölelj át! letöltések TXT, ingyenes Ölelj át! letöltések könyvet, e-könyvet Ölelj át! download MOBI, letöltések Ölelj át! IPad, olvas Ölelj át! MOBI, olvas Ölelj át! DOC, ingyenes Ölelj át! AWZ, Download e-könyvet Ölelj át! iPad , ingyenes Ölelj át! DJVU, Download Ölelj át! e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Ölelj át! DVD, olvas Ölelj át! TXT, Book Ölelj át! letöltések DJVU, Ölelj át! letöltések könyvet ingyenes, Ölelj át! letöltések könyvet pdf ingyenes, Ölelj át! pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Ölelj át! pdf ingyenes, Ölelj át! letöltések könyvet epub ingyenes, Ölelj át! ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply