Oksa Pollock 1. – Az utolsó remény

Anne Plichota - Cendrine Wolf - Oksa Pollock 1. - Az utolsó remény

Vigyázat! Bűvös erejű a könyv! Aki megismerkedik Oksával, nehezen tud majd elszakadni tőle és a Pollock család többi tagjától. Oksa Pollock mindig is különleges képességekről ábrándozott, ez idáig azonban ugyanolyan iskolás lány volt, mint többi tizenhárom éves kortársa. Amikor családjával Franciaországból Londonba költözik, élete gyökeresen megváltozik. Új iskolájában megmagyarázhatatlan rosszullét keríti hatalmába, hasán különös jegy tűnik fel. Szüleinek nem mer szólni, végül különc nagyanyjához fordul, aki feltárja előtte származásuk titkát: a Pollock család Édéfiából menekült, egy olyan országból, amely a Földön van ugyan, de a kintiek számára fényköpeny teszi láthatatlanná. Oksa az utolsó reményük, az egyetlen, aki visszavezetheti a Számkivetetteket hazájukba. Oksa Pollock soha többé nem lehet már az, aki volt. És bár legjobb barátja, Gus, mindenben mellette áll, rettenetesen nehéz összeegyeztetnie mindennapi életét a súlyos családi titokkal, a rá nehezedő küldetéssel. Ki az a titokzatos, sötét tekintetű tanár, aki Oksa életére tör? Hányan vannak a Számkivetettek és milyen szándék vezérli őket? Ki barát és ki ellenség? A könyv története éppoly varázslatos, mint a tartalma: az eredetileg magánkiadásban megjelent regény első kötetét a francia gyerekek azonnal a szívükbe zárták, és valóságos hadjáratot folytattak annak érdekében, hogy egy igazi kiadó is publikálja. Lelkes kitartásuk meghozta gyümölcsét: a hatrészes sorozat nem csak Franciaországban lett óriási siker, a kiadás jogát huszonhét ország vásárolta meg és a megfilmesítés joga is elkelt.A Könyv Magyarul!


Letöltések Oksa Pollock 1. – Az utolsó remény ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Oksa Pollock 1. – Az utolsó remény ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  598
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  830 gr
  ISBN:
  9789632454993
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2231068 / 1085667
  Series:


  TAGS:
  Online Oksa Pollock 1. – Az utolsó remény ebook, könyvet Oksa Pollock 1. – Az utolsó remény FB2, Download Oksa Pollock 1. – Az utolsó remény PDF , Download Oksa Pollock 1. – Az utolsó remény MOBI, Online Oksa Pollock 1. – Az utolsó remény könyvet, ingyenes letöltések Oksa Pollock 1. – Az utolsó remény IPhone, Online könyvet Oksa Pollock 1. – Az utolsó remény PDF, ingyenes Oksa Pollock 1. – Az utolsó remény DJVU, ingyenes letöltések Oksa Pollock 1. – Az utolsó remény TXT, letöltések Oksa Pollock 1. – Az utolsó remény RTF, Online Oksa Pollock 1. – Az utolsó remény FB2 , e-könyvet Oksa Pollock 1. – Az utolsó remény letöltések TXT, ingyenes Oksa Pollock 1. – Az utolsó remény letöltések könyvet, e-könyvet Oksa Pollock 1. – Az utolsó remény download MOBI, letöltések Oksa Pollock 1. – Az utolsó remény IPad, olvas Oksa Pollock 1. – Az utolsó remény MOBI, olvas Oksa Pollock 1. – Az utolsó remény DOC, ingyenes Oksa Pollock 1. – Az utolsó remény AWZ, Download e-könyvet Oksa Pollock 1. – Az utolsó remény iPad , ingyenes Oksa Pollock 1. – Az utolsó remény DJVU, Download Oksa Pollock 1. – Az utolsó remény e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Oksa Pollock 1. – Az utolsó remény DVD, olvas Oksa Pollock 1. – Az utolsó remény TXT, Book Oksa Pollock 1. – Az utolsó remény letöltések DJVU, Oksa Pollock 1. – Az utolsó remény letöltések könyvet ingyenes, Oksa Pollock 1. – Az utolsó remény letöltések könyvet pdf ingyenes, Oksa Pollock 1. – Az utolsó remény pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Oksa Pollock 1. – Az utolsó remény pdf ingyenes, Oksa Pollock 1. – Az utolsó remény letöltések könyvet epub ingyenes, Oksa Pollock 1. – Az utolsó remény ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply