Okosodó III.

Pappné Lakatos Marianna - Okosodó III.

Az előző kötet a 2.-3. osztályos évfolyamoknak szól, az Okosodó III-ban már komolyabb a téma. Itt az érzelmekről írok. Szülőként szembesültem azzal, hogy a gyerekek gyakran nem is értik, hogy egy-egy érzelem mit fejez ki. Az én egyik gyermekem például egyszer így jött haza az iskolából: "- Anya! Mi az, hogy lelkiismeret furdalás?" elmagyaráztam neki, mire ezt mondta: "-Ja, én meg azt hittem, hogy az egy betegség!"
Ez adta az ötletet, hogy megismertessem őket az érzelmek világával. Mi a becsület, a boldogság, a barátság, az irigység, az önzőség, stb.. rengeteg szinonimát, rokon értelmű szót használok, hogy könnyebben tudják társítani az egyes kifejezéseket az adott érzelemhez. És ha már az érzelmekről esik szó, próbálom őket szociálisan picit érzékenyíteni. A könyv végén elmondom nekik, hogy hogyan segíthetnek ők is bajba jutott embereken. És, hogy én milyen példát mutatok nekik.
Következő témakör a külső és belső tulajdonságok, mások és önmagunk elfogadása.
A család és a kapcsolatok egy másik témakör ebben a kötetben. Ez is nagyon fontos.
Van benne jobbos-balos vers. A pedagógusok sokat küszködnek a jobb és a bal fogalmának megerősítésével. Nekünk is meggyűlt vele a bajunk, míg rájöttünk a titokra. A titok már nem titok, itt van ebben a könyvben leírva.A Könyv Magyarul!


Letöltések Okosodó III. ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Okosodó III. ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  64
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  218 gr
  ISBN:
  9789631295665
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2707875 / 1169987  TAGS:
  Online Okosodó III. ebook, könyvet Okosodó III. FB2, Download Okosodó III. PDF , Download Okosodó III. MOBI, Online Okosodó III. könyvet, ingyenes letöltések Okosodó III. IPhone, Online könyvet Okosodó III. PDF, ingyenes Okosodó III. DJVU, ingyenes letöltések Okosodó III. TXT, letöltések Okosodó III. RTF, Online Okosodó III. FB2 , e-könyvet Okosodó III. letöltések TXT, ingyenes Okosodó III. letöltések könyvet, e-könyvet Okosodó III. download MOBI, letöltések Okosodó III. IPad, olvas Okosodó III. MOBI, olvas Okosodó III. DOC, ingyenes Okosodó III. AWZ, Download e-könyvet Okosodó III. iPad , ingyenes Okosodó III. DJVU, Download Okosodó III. e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Okosodó III. DVD, olvas Okosodó III. TXT, Book Okosodó III. letöltések DJVU, Okosodó III. letöltések könyvet ingyenes, Okosodó III. letöltések könyvet pdf ingyenes, Okosodó III. pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Okosodó III. pdf ingyenes, Okosodó III. letöltések könyvet epub ingyenes, Okosodó III. ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply