Okos bizalom

Stephen R. Covey - Greg Link - Rebecca R. Merrill - Okos bizalom

Kutatási eredmények igazolják, hogy a tartós siker, az életerő és a boldogság közvetlenül összefügg a bizalom szintjével emberi kapcsolatainkban – legyen szó akár szakmai, akár magánéletünkről. Stephen M. R. Covey és régi üzlettársa, Greg Link lebilincselő és olvasmányos stílusban osztanak meg velünk megszívelendő elveket és anekdotákat olyan emberekről és szervezetekről, akik és amelyek nem csupán példátlan jólétet teremtettek az okos bizalomnak köszönhetően, hanem – ami még ösztönzőbb – igazán energikussá és örömtelivé változtatták a mindennapjaikat. Az Okos bizalom bemutatja módszereiket, illetve azt az öt konkrét lépést, amelyet azért tesznek, hogy olyan körülmények között is gyarapodhassanak, amelyek között mások sorra buknak el.

Covey és Link egy olyan gyakorlatias és jól alkalmazható formulát tárnak elénk, amely a bizalmat a vezetők, cégek, szervezetek, sőt országok teljesítményének multiplikátorává teszi. Bemutatják, miért válik a bizalom mind gyorsabban korunk legsarkalatosabb életvezetési és vállalatvezetői erényévé, a karrierhez elengedhetetlen készséggé, amellyel veszedelmes 21. századunk összefonódó globális gazdaságában versenyképesek maradhatunk. Megtanítják, hogyan szavazhatunk másoknak okos bizalmat, miáltal képessé válunk józan ítéletet alkotni egy bizalomszegény világban, minimálisra csökkentve a kockázatot, és maximálisan kihasználva a lehetőségeket.

Az Okos bizalomból kiderül, miért alkalmazzák és léptetik elő nagyobb valószínűséggel a bizalomra méltó embereket, miért ők kapják a legjobb projekteket és a nagyobb költségvetési keretet, és hogy miért őket építik le utoljára. Ez a sorsfordító könyv örökre meg fogja változtatni a szemléletmódunkat, miközben feltárja és egyszer s mindenkorra igazolja a bizalom átformáló hatalmát. Az Okos bizalom áttanulmányozása megnöveli annak valószínűségét, hogy sikeresen boldoguljunk napjaink egyre kiszámíthatatlanabb világában. Hiszen minél bizonytalanabb a helyzet, annál tetemesebb versenyelőnyhöz jutunk gyanakvó világunkban a józan értékítélet és a bizalom képessége által, és annál jobban tudjuk kezelni a bizalomhiány okozta bizonytalanságot.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Okos bizalom ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Okos bizalom ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  352
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  500 gr
  ISBN:
  9789635291502
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2234847 / 1089547
  Translator:


  TAGS:
  Online Okos bizalom ebook, könyvet Okos bizalom FB2, Download Okos bizalom PDF , Download Okos bizalom MOBI, Online Okos bizalom könyvet, ingyenes letöltések Okos bizalom IPhone, Online könyvet Okos bizalom PDF, ingyenes Okos bizalom DJVU, ingyenes letöltések Okos bizalom TXT, letöltések Okos bizalom RTF, Online Okos bizalom FB2 , e-könyvet Okos bizalom letöltések TXT, ingyenes Okos bizalom letöltések könyvet, e-könyvet Okos bizalom download MOBI, letöltések Okos bizalom IPad, olvas Okos bizalom MOBI, olvas Okos bizalom DOC, ingyenes Okos bizalom AWZ, Download e-könyvet Okos bizalom iPad , ingyenes Okos bizalom DJVU, Download Okos bizalom e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Okos bizalom DVD, olvas Okos bizalom TXT, Book Okos bizalom letöltések DJVU, Okos bizalom letöltések könyvet ingyenes, Okos bizalom letöltések könyvet pdf ingyenes, Okos bizalom pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Okos bizalom pdf ingyenes, Okos bizalom letöltések könyvet epub ingyenes, Okos bizalom ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply