Ők is hősök voltak


A II. világháború vezéralakjai éppúgy halhatatlanok már, mint Mózes, Nagy Sándor vagy Néró. A rohamra hajszolt, lövészárokban megfagyó, fogságban sínylődő ismeretlen katonáról számtalan dokumentumregény és -film készült. Ám alig-alig esik szó e legnagyobb világégés önkéntes egészségügyi szereplőiről, akik a halál folytonos aratása ellenében szüntelenül az élet mellett álltak, a legeslegdrágábbat mentették az egyetemes öldöklésben és pusztulásban. Ezeknek állít emléket e könyv egy magyar ápolónő és vele együtt dolgozó tábori orvos fennmaradt naplója közreadásával. Íróik nem géppisztollyal vagy kézigránáttal harcoltak, hanem operáló szike, sebkötöző pólya meg injekciós tű volt a fegyverük. Ezekkel tették meg, ami tőlük telt, s így lettek hősök. Írásuk csaknem 70 év távolából is megdöbbentő és tanulságos, noha a háború ezer arcából csak egyetlen egyet, de a legszörnyűbbet villantják fel. Közreadó: Dobay Pál. A kötet nyolc színes képet tartalmaz abból a korból, amikor még a színes fényképezés ritkaságszámba ment.A Könyv Magyarul!


Letöltések Ők is hősök voltak ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Ők is hősök voltak ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  104
  Cover:
  PAPERBACK
  Weight:
  154 gr
  ISBN:
  9789639934986
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  2693415 / 1163134  TAGS:
  Online Ők is hősök voltak ebook, könyvet Ők is hősök voltak FB2, Download Ők is hősök voltak PDF , Download Ők is hősök voltak MOBI, Online Ők is hősök voltak könyvet, ingyenes letöltések Ők is hősök voltak IPhone, Online könyvet Ők is hősök voltak PDF, ingyenes Ők is hősök voltak DJVU, ingyenes letöltések Ők is hősök voltak TXT, letöltések Ők is hősök voltak RTF, Online Ők is hősök voltak FB2 , e-könyvet Ők is hősök voltak letöltések TXT, ingyenes Ők is hősök voltak letöltések könyvet, e-könyvet Ők is hősök voltak download MOBI, letöltések Ők is hősök voltak IPad, olvas Ők is hősök voltak MOBI, olvas Ők is hősök voltak DOC, ingyenes Ők is hősök voltak AWZ, Download e-könyvet Ők is hősök voltak iPad , ingyenes Ők is hősök voltak DJVU, Download Ők is hősök voltak e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Ők is hősök voltak DVD, olvas Ők is hősök voltak TXT, Book Ők is hősök voltak letöltések DJVU, Ők is hősök voltak letöltések könyvet ingyenes, Ők is hősök voltak letöltések könyvet pdf ingyenes, Ők is hősök voltak pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Ők is hősök voltak pdf ingyenes, Ők is hősök voltak letöltések könyvet epub ingyenes, Ők is hősök voltak ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply