Óda a sörhöz

Király Levente (Vál.) - Óda a sörhöz

Őseink mindig a bor dicséretét zengték, ám amióta léteznek tárgyi és írásos emlékek, tudjuk, hogy itták a sört is, csak épp nem dicsekedtek vele. A sumérok például rengeteget fogyasztottak, és hála a masszív agyag- és kőtábláiknak, maradt fenn olyan kocsmadal, amelyben a sör dicséretét zengik. No és ott a Kalevala, a finnek őseposza: annyi sört vedelnek benne, hogy az olvasó önkéntelenül is a pohár után nyúl. A későbbi korok íróinak és költőinek névsora pedig kifejezetten impozáns, gondoljunk csak Goethére, Victor Hugóra vagy Dosztojevszkijre. Nálunk Ady, Jókai, Mikszáth, Móricz, József Attila emelik poharuk S persze szerepel válogatásunkban a sörgyárak trubadúrja, a cseh Hrabal, akinek talán nem is létezik hiteles fotója habos korsó nélkül. És nekünk, magyaroknak is dagadhat a keblünk: ahogyan Krúdy zenésíti meg a témát, az a szimfóniák szimfóniája, sÖrömódával a végén. Előre hát a habzó szövegtenger sűrűjébe, kedves Olvasó, egészségünkre és fenékig!A Könyv Magyarul!


Letöltések Óda a sörhöz ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Óda a sörhöz ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  189
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  266 gr
  ISBN:
  9789631363524
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2679372 / 1155777  TAGS:
  Online Óda a sörhöz ebook, könyvet Óda a sörhöz FB2, Download Óda a sörhöz PDF , Download Óda a sörhöz MOBI, Online Óda a sörhöz könyvet, ingyenes letöltések Óda a sörhöz IPhone, Online könyvet Óda a sörhöz PDF, ingyenes Óda a sörhöz DJVU, ingyenes letöltések Óda a sörhöz TXT, letöltések Óda a sörhöz RTF, Online Óda a sörhöz FB2 , e-könyvet Óda a sörhöz letöltések TXT, ingyenes Óda a sörhöz letöltések könyvet, e-könyvet Óda a sörhöz download MOBI, letöltések Óda a sörhöz IPad, olvas Óda a sörhöz MOBI, olvas Óda a sörhöz DOC, ingyenes Óda a sörhöz AWZ, Download e-könyvet Óda a sörhöz iPad , ingyenes Óda a sörhöz DJVU, Download Óda a sörhöz e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Óda a sörhöz DVD, olvas Óda a sörhöz TXT, Book Óda a sörhöz letöltések DJVU, Óda a sörhöz letöltések könyvet ingyenes, Óda a sörhöz letöltések könyvet pdf ingyenes, Óda a sörhöz pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Óda a sörhöz pdf ingyenes, Óda a sörhöz letöltések könyvet epub ingyenes, Óda a sörhöz ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply