Oculus

A. M. Aranth - Holló-Vaskó Péter - Oculus

Mit tennél, ha tudnád, hogy egy napon elveszíted a nevedet, a családodat, a barátaidat, a jogaidat és jó pénzért egy vak Idős tudós mellé adnak oculusnak, hogy helyette láss és a nap harminckét órájából huszonhatban neki bámulj mikroszkópba?
Itt, Avalonon így megy. Akkor is, ha emiatt őrült szektások megpróbálnak felrobbantani, megutál a legjobb barátod, elszaporodnak a vágások a csuklódon mert itt ez a rend.
A nevem Truth Dunn volt. Most már nem vagyok ember. Nem vagyok személy. Csak oculus.
*
Mit tennél, ha tudnád, hogy a legjobb barátod, egy lány, akit mindennél jobban szeretsz, rabszolga lesz? Végig tudnád nézni, ahogy tönkremegy? Hogy lassan megfojtja a rendszer? Mit éreznél, látva a híradóban egy robbantás helyszínén, mint szerencsés túlélőt?
Az én válaszom egyszerű. Én megpróbálnám kiszabadítani. Akkor is, ha nem akarja. Akkor is, ha nyakig véres leszek közben. Akármit is kelljen tennem.
A nevem Aoi Kane. És én nem fogadom el, hogy itt ez a rend.
*
Mit tennél, ha tudnád, hogy az Ellenséged, az, akinek a levadászására mindent feltettél, ott van az orrod előtt? Hogy még csak nem is tudja, hogy a világon vagy? Hogy elképzelni is képtelen, hogy mérgezett nyílvesszőként rohansz felé?
Én nem várok. Lecsapok rá, és eltaposom, ahogy érdemli. Bele sem gondolok, hogy mit ránt magával a semmibe.

A nevem nem számít. De mától én vagyok itt a rend.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Oculus ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Oculus ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  424
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  408 gr
  ISBN:
  9786155632013
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2680046 / 1156336  TAGS:
  Online Oculus ebook, könyvet Oculus FB2, Download Oculus PDF , Download Oculus MOBI, Online Oculus könyvet, ingyenes letöltések Oculus IPhone, Online könyvet Oculus PDF, ingyenes Oculus DJVU, ingyenes letöltések Oculus TXT, letöltések Oculus RTF, Online Oculus FB2 , e-könyvet Oculus letöltések TXT, ingyenes Oculus letöltések könyvet, e-könyvet Oculus download MOBI, letöltések Oculus IPad, olvas Oculus MOBI, olvas Oculus DOC, ingyenes Oculus AWZ, Download e-könyvet Oculus iPad , ingyenes Oculus DJVU, Download Oculus e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Oculus DVD, olvas Oculus TXT, Book Oculus letöltések DJVU, Oculus letöltések könyvet ingyenes, Oculus letöltések könyvet pdf ingyenes, Oculus pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Oculus pdf ingyenes, Oculus letöltések könyvet epub ingyenes, Oculus ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply