Ó, Napkorong, ura a fénynek…


Az óegyiptomi vallás egyik legismertebb korszaka az Amarna-kor, amikor Ekhnaton fáraó elutasítva a hagyományos vallást, egy teljesen új és egyedülálló vallásos gondolatrendszert alkotott meg. A korszakot leghitelesebben tükröző naphimnuszok közül magyarul igen kevés jelent meg. Ezen kívánunk változtatni, amikor Grigássy Éva hagyatékából az egyiptomi műfordításokat, illetve az Egyiptomhoz kötődő verseket megjelentetjük. A naphimnuszok többsége az Amarna-korból származik, de más korszakokból, illetve más témájú verseket is beválogattunk a kötetbe. A mufordító személye mellett az óegyiptomi eredetiből készült fordítások hitelességét biztosítja az is, hogy a műfordítások alapjául szolgáló nyersfordítások elkészítésében Kákosy László nemzetközi hírű egyiptológus is közreműködött, aki még a kötet bevezető tanulmányát is megírta, de sajnálatos módon azonban a kötet megszerkesztésére már nem adatott neki idő.A Könyv Magyarul!


Letöltések Ó, Napkorong, ura a fénynek… ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Ó, Napkorong, ura a fénynek… ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  70
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  120 gr
  ISBN:
  9789635067077
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2007
  Commodity code:
  2148448 / 1032381
  Translator:


  TAGS:
  Online Ó, Napkorong, ura a fénynek… ebook, könyvet Ó, Napkorong, ura a fénynek… FB2, Download Ó, Napkorong, ura a fénynek… PDF , Download Ó, Napkorong, ura a fénynek… MOBI, Online Ó, Napkorong, ura a fénynek… könyvet, ingyenes letöltések Ó, Napkorong, ura a fénynek… IPhone, Online könyvet Ó, Napkorong, ura a fénynek… PDF, ingyenes Ó, Napkorong, ura a fénynek… DJVU, ingyenes letöltések Ó, Napkorong, ura a fénynek… TXT, letöltések Ó, Napkorong, ura a fénynek… RTF, Online Ó, Napkorong, ura a fénynek… FB2 , e-könyvet Ó, Napkorong, ura a fénynek… letöltések TXT, ingyenes Ó, Napkorong, ura a fénynek… letöltések könyvet, e-könyvet Ó, Napkorong, ura a fénynek… download MOBI, letöltések Ó, Napkorong, ura a fénynek… IPad, olvas Ó, Napkorong, ura a fénynek… MOBI, olvas Ó, Napkorong, ura a fénynek… DOC, ingyenes Ó, Napkorong, ura a fénynek… AWZ, Download e-könyvet Ó, Napkorong, ura a fénynek… iPad , ingyenes Ó, Napkorong, ura a fénynek… DJVU, Download Ó, Napkorong, ura a fénynek… e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Ó, Napkorong, ura a fénynek… DVD, olvas Ó, Napkorong, ura a fénynek… TXT, Book Ó, Napkorong, ura a fénynek… letöltések DJVU, Ó, Napkorong, ura a fénynek… letöltések könyvet ingyenes, Ó, Napkorong, ura a fénynek… letöltések könyvet pdf ingyenes, Ó, Napkorong, ura a fénynek… pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Ó, Napkorong, ura a fénynek… pdf ingyenes, Ó, Napkorong, ura a fénynek… letöltések könyvet epub ingyenes, Ó, Napkorong, ura a fénynek… ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply