Ó, a Balaton, régi nyarakon


"Ó, a Balaton, régi nyarakon" – így szólt Cseh Tamás és Bereményi Géza klasszikussá vált dalának a refrénje. A dal is, meg a könyv is visszatekintés arra a korra, mikor a "nagy generáció", a mai hatvanasok legfogékonyabb éveiket élték.

Balaton, Balcsi, a tó, a víz… Mennyi szép nyaralás emléke tolul fel, visszagondolva a gyermekkorba, ifjúkorba. A vízszag, a jegenyék, az elmenő vonatok hangja. A víz hűvössége, selymessége, tágassága. A nádasok, a naplemente, a csónak. Minden korban más arcát fedeztük fel a tónak. Gyerekként a fürdések, a hatalmas, fekete, kiszuperált, felfújt autógumi belső (aminek szelepe mindig felhorzsolta valakinek a bőrét), a szürke homok, a nagy dinnyék, fagylaltok, főtt kukoricák. Aztán később a mólók, a randevúk, a szerelmek, a nagy séták, a titokzatos, reményteli esték. Aztán nyaralások a családdal, nyaralások a barátokkal, nyaralások lányokkal, nyaralások már a saját családdal.

A Balaton vize, ami semmivel össze nem téveszthetően selymes, ami csodálatosan meleg tud lenni, ami strandnak hatalmas, mégis emberien véges. A túlsó part hegyei, dombjai. A fák, a jegenyék, a fűzek, a platánok, a fenyők. A kövek a vízparton. A tejivók, a lángossütők, a gombák, a piacok. A mólók, a parkok, a vasútállomások, a restik…
A Könyv Magyarul!


Letöltések Ó, a Balaton, régi nyarakon ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Ó, a Balaton, régi nyarakon ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  200
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  950 gr
  ISBN:
  9789630643542
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2106956 / 1016308  TAGS:
  Online Ó, a Balaton, régi nyarakon ebook, könyvet Ó, a Balaton, régi nyarakon FB2, Download Ó, a Balaton, régi nyarakon PDF , Download Ó, a Balaton, régi nyarakon MOBI, Online Ó, a Balaton, régi nyarakon könyvet, ingyenes letöltések Ó, a Balaton, régi nyarakon IPhone, Online könyvet Ó, a Balaton, régi nyarakon PDF, ingyenes Ó, a Balaton, régi nyarakon DJVU, ingyenes letöltések Ó, a Balaton, régi nyarakon TXT, letöltések Ó, a Balaton, régi nyarakon RTF, Online Ó, a Balaton, régi nyarakon FB2 , e-könyvet Ó, a Balaton, régi nyarakon letöltések TXT, ingyenes Ó, a Balaton, régi nyarakon letöltések könyvet, e-könyvet Ó, a Balaton, régi nyarakon download MOBI, letöltések Ó, a Balaton, régi nyarakon IPad, olvas Ó, a Balaton, régi nyarakon MOBI, olvas Ó, a Balaton, régi nyarakon DOC, ingyenes Ó, a Balaton, régi nyarakon AWZ, Download e-könyvet Ó, a Balaton, régi nyarakon iPad , ingyenes Ó, a Balaton, régi nyarakon DJVU, Download Ó, a Balaton, régi nyarakon e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Ó, a Balaton, régi nyarakon DVD, olvas Ó, a Balaton, régi nyarakon TXT, Book Ó, a Balaton, régi nyarakon letöltések DJVU, Ó, a Balaton, régi nyarakon letöltések könyvet ingyenes, Ó, a Balaton, régi nyarakon letöltések könyvet pdf ingyenes, Ó, a Balaton, régi nyarakon pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Ó, a Balaton, régi nyarakon pdf ingyenes, Ó, a Balaton, régi nyarakon letöltések könyvet epub ingyenes, Ó, a Balaton, régi nyarakon ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply