Nyílt titok


Ez az írás őszinte összegzése életemnek és annak a huszonhét évnek, amelyet a brit titkosszolgálat, az M15 berkeiben töltöttem. Ebből azonban nem következik, hogy csupán a kémelhárításról és a terrorelhárításról lesz szó.
Mikor kiderült: memoárt írok, elszabadultak az indulatok. Miután a kéziratot véleményezésre átadtam egyik volt kollégámnak, a Whitehall teljes erővel beindította “kármentő” gépezetét. Ki tudja, hány másolat készült róla, de hosszú hallgatás után mindenki csak lebeszélt a visszaemlékezések kiadásáról. Védekeznem kellett, aztán félnem, hogy letartóztatnak. Végül az is megérne egy történetet, miként vett kedvező fordulatot az ügyem.
A megjelenés körüli viták arról győztek meg, hogy a titkosszolgálatok egy része még mindig fontosnak tartja, hogy az információk döntően csak számukra legyenek hozzáférhetőek. Ez pedig inkább gátolja, mintsem segítené a mindenkori titkosszolgálatok munkáját, különösen a 21. században, amikor a nyilvánosság e téren is elengedhetetlen. A rizikót vállalni kell, de nem szabad hagyni, hogy a dolgok felemás módon kerüljenek napvilágra. (A szerző)A Könyv Magyarul!


Letöltések Nyílt titok ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Nyílt titok ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  312
  Cover:
  STITCHED
  Weight:
  350 gr
  ISBN:
  9789639574175
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2004
  Commodity code:
  2103327 / 1015841
  Translator:


  TAGS:
  Online Nyílt titok ebook, könyvet Nyílt titok FB2, Download Nyílt titok PDF , Download Nyílt titok MOBI, Online Nyílt titok könyvet, ingyenes letöltések Nyílt titok IPhone, Online könyvet Nyílt titok PDF, ingyenes Nyílt titok DJVU, ingyenes letöltések Nyílt titok TXT, letöltések Nyílt titok RTF, Online Nyílt titok FB2 , e-könyvet Nyílt titok letöltések TXT, ingyenes Nyílt titok letöltések könyvet, e-könyvet Nyílt titok download MOBI, letöltések Nyílt titok IPad, olvas Nyílt titok MOBI, olvas Nyílt titok DOC, ingyenes Nyílt titok AWZ, Download e-könyvet Nyílt titok iPad , ingyenes Nyílt titok DJVU, Download Nyílt titok e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Nyílt titok DVD, olvas Nyílt titok TXT, Book Nyílt titok letöltések DJVU, Nyílt titok letöltések könyvet ingyenes, Nyílt titok letöltések könyvet pdf ingyenes, Nyílt titok pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Nyílt titok pdf ingyenes, Nyílt titok letöltések könyvet epub ingyenes, Nyílt titok ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply