Nyakkendők könyve – A nyakkendőkötés művészete


Akár szolid, akár élénk színű, mintás nyakkendőt viselünk, egyéni stílusunkat juttatjuk kifejezésre. De mit ér akár a legszebb nyakkendő, ha nem tudunk rá tökéletes csomót kötni? Mindazon férfiak számára, akik adnak valamit nyakkendőjükre, megbízható segítséget nyújt ez a gazdagon illusztrált könyvecske.

– A könyv részletesen, lépésről lépésre mutatja be, hogyan kössünk egyszerű vagy rafinált csomókat.
– Hasznos tanácsokat ad e nemes kiegészítő használatával, ápolásával kapcsolatban.
– Megismerteti olvasóját a nyakkendő történetének legfontosabb eseményeivel.

Michael Adams évekkel korábban már megjelentetett egy nagy sikerű kiadványt e témáról, mely Magyarországon is több kiadásban fogyott el. Adams időközben átdolgozta és kibővítette munkáját. Ez a mű korszerűbb és divatosabb illusztrációkkal és sok praktikus tanáccsal mutatja be a nyakkendők eleganciáját, a nyakkendő- és csokornyakkendőkötés titkait.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Nyakkendők könyve – A nyakkendőkötés művészete ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Nyakkendők könyve – A nyakkendőkötés művészete ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  jó állapotú antikvár könyv
  Publisher:
  K.U.K. Kiadó
  Number of Pages:
  47
  Kötés:
  kemény kötés
  Weight:
  259 gr
  ISBN:
  0729000679060
  Commodity code:
  SL#2104854143
 • Share

  I read it

  TAGS:
  Online Nyakkendők könyve – A nyakkendőkötés művészete ebook, könyvet Nyakkendők könyve – A nyakkendőkötés művészete FB2, Download Nyakkendők könyve – A nyakkendőkötés művészete PDF , Download Nyakkendők könyve – A nyakkendőkötés művészete MOBI, Online Nyakkendők könyve – A nyakkendőkötés művészete könyvet, ingyenes letöltések Nyakkendők könyve – A nyakkendőkötés művészete IPhone, Online könyvet Nyakkendők könyve – A nyakkendőkötés művészete PDF, ingyenes Nyakkendők könyve – A nyakkendőkötés művészete DJVU, ingyenes letöltések Nyakkendők könyve – A nyakkendőkötés művészete TXT, letöltések Nyakkendők könyve – A nyakkendőkötés művészete RTF, Online Nyakkendők könyve – A nyakkendőkötés művészete FB2 , e-könyvet Nyakkendők könyve – A nyakkendőkötés művészete letöltések TXT, ingyenes Nyakkendők könyve – A nyakkendőkötés művészete letöltések könyvet, e-könyvet Nyakkendők könyve – A nyakkendőkötés művészete download MOBI, letöltések Nyakkendők könyve – A nyakkendőkötés művészete IPad, olvas Nyakkendők könyve – A nyakkendőkötés művészete MOBI, olvas Nyakkendők könyve – A nyakkendőkötés művészete DOC, ingyenes Nyakkendők könyve – A nyakkendőkötés művészete AWZ, Download e-könyvet Nyakkendők könyve – A nyakkendőkötés művészete iPad , ingyenes Nyakkendők könyve – A nyakkendőkötés művészete DJVU, Download Nyakkendők könyve – A nyakkendőkötés művészete e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Nyakkendők könyve – A nyakkendőkötés művészete DVD, olvas Nyakkendők könyve – A nyakkendőkötés művészete TXT, Book Nyakkendők könyve – A nyakkendőkötés művészete letöltések DJVU, Nyakkendők könyve – A nyakkendőkötés művészete letöltések könyvet ingyenes, Nyakkendők könyve – A nyakkendőkötés művészete letöltések könyvet pdf ingyenes, Nyakkendők könyve – A nyakkendőkötés művészete pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Nyakkendők könyve – A nyakkendőkötés művészete pdf ingyenes, Nyakkendők könyve – A nyakkendőkötés művészete letöltések könyvet epub ingyenes, Nyakkendők könyve – A nyakkendőkötés művészete ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply