Növényvédelem a zöldségtermesztésben

Gerd Crüger - Növényvédelem a zöldségtermesztésben

A károsítók elsősorban gazdasági jelentőségük alapján kerültek a könyvbe. Ugyanakkor a szerzőknek az is célja volt, hogy lehetőleg átfogó képet nyújtsanak, hogy a még csak elszórtan megjelenő károsítók által okozott károk is diagnosztizálhatók legyenek. Ezért elsősorban azokat a kórokozókat és kártevőket vették figyelembe, amelyeket zöldségkultúráinkban ez idáig már észleltek, vagy hasonló éghajtali viszonyok mellett zöldségféléken előfordulnak, és megjelenésükre feltétlenül számítanunk kell. A károsítók elleni védekezési módszerek kidolgozása az integrált növényvédelem kialakításához szolgál alapul, és segít a kémiai növényvédelem visszaszorításában. Az integrált növényvédelem lényeges eleme a tolerancia- és rezisztenciatulajdonságok kihasználása, ezért a zöldségfajták különböző fogékonyságáról is közöl adatokat. Az első fejezet a nem fertőző betegségekkel, a kórokozókkal, az élősködő növényekkel, a gyomnövényekkel és a kártevő állatokkal foglalkozik. Az egyes zöldségfajok betegségeit és kártevőit részletesen ismerteti a könyv legnagyobb terjedelmű, második fejezete. A könyv a növényvédelmi eljárások bemutatásával zárul.A Könyv Magyarul!


Letöltések Növényvédelem a zöldségtermesztésben ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Növényvédelem a zöldségtermesztésben ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  197
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  680 gr
  ISBN:
  9789632866185
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:
  2218553 / 1112747  TAGS:
  Online Növényvédelem a zöldségtermesztésben ebook, könyvet Növényvédelem a zöldségtermesztésben FB2, Download Növényvédelem a zöldségtermesztésben PDF , Download Növényvédelem a zöldségtermesztésben MOBI, Online Növényvédelem a zöldségtermesztésben könyvet, ingyenes letöltések Növényvédelem a zöldségtermesztésben IPhone, Online könyvet Növényvédelem a zöldségtermesztésben PDF, ingyenes Növényvédelem a zöldségtermesztésben DJVU, ingyenes letöltések Növényvédelem a zöldségtermesztésben TXT, letöltések Növényvédelem a zöldségtermesztésben RTF, Online Növényvédelem a zöldségtermesztésben FB2 , e-könyvet Növényvédelem a zöldségtermesztésben letöltések TXT, ingyenes Növényvédelem a zöldségtermesztésben letöltések könyvet, e-könyvet Növényvédelem a zöldségtermesztésben download MOBI, letöltések Növényvédelem a zöldségtermesztésben IPad, olvas Növényvédelem a zöldségtermesztésben MOBI, olvas Növényvédelem a zöldségtermesztésben DOC, ingyenes Növényvédelem a zöldségtermesztésben AWZ, Download e-könyvet Növényvédelem a zöldségtermesztésben iPad , ingyenes Növényvédelem a zöldségtermesztésben DJVU, Download Növényvédelem a zöldségtermesztésben e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Növényvédelem a zöldségtermesztésben DVD, olvas Növényvédelem a zöldségtermesztésben TXT, Book Növényvédelem a zöldségtermesztésben letöltések DJVU, Növényvédelem a zöldségtermesztésben letöltések könyvet ingyenes, Növényvédelem a zöldségtermesztésben letöltések könyvet pdf ingyenes, Növényvédelem a zöldségtermesztésben pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Növényvédelem a zöldségtermesztésben pdf ingyenes, Növényvédelem a zöldségtermesztésben letöltések könyvet epub ingyenes, Növényvédelem a zöldségtermesztésben ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply