Növények a kertépítészetben

Schmidt Gábor - Növények a kertépítészetben

A díszkert kialakításának elvi menete és a tervezés alapszabálya azonos, legyen szó családi ház kertjéről, óvoda- vagy kórházkertről, közparkról vagy tetőkertről. A tervezés befejező szakaszában dönti el a tervező, milyen növényfajokat, fajtákat javasol. Ehhez a munkához nyújt segítséget ez a könyv. A szerzők ismertetik a fák, cserjék, évelők, egynyári virágok környezeti igényét, téralakító képességét, virág- és termésdíszét, formai és színbeli hatásukat, telepítésük, ültetésük lehetőségeit, ápolásuk módját. A kert tervezőjének, kivitelezőjének igazi szakmai útmutatót jelent a majd ötven táblázat, amely a dísznövényeket méretük, ökológiai igényük, díszértékük, koronaformájuk, felhasználási lehetőségük szerint csoportosítja.

A csaknem kétszáz színes kép ízelítőt ad a megvalósult elképzelésekről, a jól funkcionáló kertek növényeinek szépségéről.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Növények a kertépítészetben ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Növények a kertépítészetben ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  526
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  1100 gr
  ISBN:
  9789632865331
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2003
  Commodity code:
  2096147 / 1012944
  Series:


  TAGS:
  Online Növények a kertépítészetben ebook, könyvet Növények a kertépítészetben FB2, Download Növények a kertépítészetben PDF , Download Növények a kertépítészetben MOBI, Online Növények a kertépítészetben könyvet, ingyenes letöltések Növények a kertépítészetben IPhone, Online könyvet Növények a kertépítészetben PDF, ingyenes Növények a kertépítészetben DJVU, ingyenes letöltések Növények a kertépítészetben TXT, letöltések Növények a kertépítészetben RTF, Online Növények a kertépítészetben FB2 , e-könyvet Növények a kertépítészetben letöltések TXT, ingyenes Növények a kertépítészetben letöltések könyvet, e-könyvet Növények a kertépítészetben download MOBI, letöltések Növények a kertépítészetben IPad, olvas Növények a kertépítészetben MOBI, olvas Növények a kertépítészetben DOC, ingyenes Növények a kertépítészetben AWZ, Download e-könyvet Növények a kertépítészetben iPad , ingyenes Növények a kertépítészetben DJVU, Download Növények a kertépítészetben e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Növények a kertépítészetben DVD, olvas Növények a kertépítészetben TXT, Book Növények a kertépítészetben letöltések DJVU, Növények a kertépítészetben letöltések könyvet ingyenes, Növények a kertépítészetben letöltések könyvet pdf ingyenes, Növények a kertépítészetben pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Növények a kertépítészetben pdf ingyenes, Növények a kertépítészetben letöltések könyvet epub ingyenes, Növények a kertépítészetben ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply