Novellaelemző

Vass Judit - Novellaelemző

A középiskolai magyaroktatásnak központi eleme a műelemzés, és a diákoknak természetesen az írásbeli magyar érettségin is számot kell adni vers- vagy novellaelemzés formájában az órákon elsajátított képességről.

Könyvünk segítséget kíván nyújtani a novellák megközelítéséhez, értelmezéséhez. A szerző bevezetőjében megismerteti a diákokat a klasszikus és modern magyar novellák világával, a novellák művészi eszközeivel.

A novellák szövegét is közli az elemzések előtt, amelyekben többek között megmutatja, hogyan kerülheti el a diák el azt a gyakori hibát, hogy a történetet meséljen el értelmezés helyett.

A könyvet lezáró gyakorló részben diákok által írt elemzések szerepelnek, amelyekhez a szerző rövid értékelést is fűz.

Novellaelemzőnk elsősorban az érettségire készülő diákok számára íródott, de minden gimnazista haszonnal forgathatja.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Novellaelemző ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Novellaelemző ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  168
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  290 gr
  ISBN:
  9789631359794
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:
  2216617 / 1072405  TAGS:
  Online Novellaelemző ebook, könyvet Novellaelemző FB2, Download Novellaelemző PDF , Download Novellaelemző MOBI, Online Novellaelemző könyvet, ingyenes letöltések Novellaelemző IPhone, Online könyvet Novellaelemző PDF, ingyenes Novellaelemző DJVU, ingyenes letöltések Novellaelemző TXT, letöltések Novellaelemző RTF, Online Novellaelemző FB2 , e-könyvet Novellaelemző letöltések TXT, ingyenes Novellaelemző letöltések könyvet, e-könyvet Novellaelemző download MOBI, letöltések Novellaelemző IPad, olvas Novellaelemző MOBI, olvas Novellaelemző DOC, ingyenes Novellaelemző AWZ, Download e-könyvet Novellaelemző iPad , ingyenes Novellaelemző DJVU, Download Novellaelemző e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Novellaelemző DVD, olvas Novellaelemző TXT, Book Novellaelemző letöltések DJVU, Novellaelemző letöltések könyvet ingyenes, Novellaelemző letöltések könyvet pdf ingyenes, Novellaelemző pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Novellaelemző pdf ingyenes, Novellaelemző letöltések könyvet epub ingyenes, Novellaelemző ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply