Nonbusiness marketing


A marketingkoncepció üzleti szférán kívüli alkalmazási lehetőségeiről és az alkalmazás területeiről szóló viták viszonylag új keletűek, a huszadik század derekáig nyúlnak vissza. Mégis, mára a köz- és civilszféra marketingje megszilárdult, a köz- és társadalmi intézmények stratégiai tervezésének és működésének oktatása a képzésekben speciális kurzusként jelenik meg. A nem profitorientált marketing kapcsolódik a vállalati felelősségvállaláshoz is, és hozzájárul a fogyasztók magatartásának és elégedettségének pontos meghatározásához, értékeléséhez. A nem üzleti jellegű marketing fejlődésében egyidejűleg jelenik meg a kiterjesztés és a specializáció. A köz-és civilszféra marketingjének területén olyan különböző alcsoportok léteznek, amelyek mindegyike külön sajátosságokkal jellemezhető. Ez a sokszínűség jelenik meg ebben a könyvben, Hetesi Erzsébet és Veres Zoltán, a téma elismert szakértőinek művében.

A szerzőpáros az elméleti tartalmat a praktikus nézőponttal ötvözi, és ettől a szöveg olyannyira élvezetes, hogy az oktatás és a gyakorlat igényeit egyaránt kielégíti. Röviden: a könyv egy újabb példája a szerzőktől már megszokott jó teljesítményeknek. – José Luis Vázquez Burguete a Nemzetközi Nonbusiness Marketing Szövetség (International Association on Public and Nonprofit Marketing) elnöke
A Könyv Magyarul!


Letöltések Nonbusiness marketing ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Nonbusiness marketing ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  356
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  526 gr
  ISBN:
  9789630593793
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2466028 / 1095223
  Series:


  TAGS:
  Online Nonbusiness marketing ebook, könyvet Nonbusiness marketing FB2, Download Nonbusiness marketing PDF , Download Nonbusiness marketing MOBI, Online Nonbusiness marketing könyvet, ingyenes letöltések Nonbusiness marketing IPhone, Online könyvet Nonbusiness marketing PDF, ingyenes Nonbusiness marketing DJVU, ingyenes letöltések Nonbusiness marketing TXT, letöltések Nonbusiness marketing RTF, Online Nonbusiness marketing FB2 , e-könyvet Nonbusiness marketing letöltések TXT, ingyenes Nonbusiness marketing letöltések könyvet, e-könyvet Nonbusiness marketing download MOBI, letöltések Nonbusiness marketing IPad, olvas Nonbusiness marketing MOBI, olvas Nonbusiness marketing DOC, ingyenes Nonbusiness marketing AWZ, Download e-könyvet Nonbusiness marketing iPad , ingyenes Nonbusiness marketing DJVU, Download Nonbusiness marketing e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Nonbusiness marketing DVD, olvas Nonbusiness marketing TXT, Book Nonbusiness marketing letöltések DJVU, Nonbusiness marketing letöltések könyvet ingyenes, Nonbusiness marketing letöltések könyvet pdf ingyenes, Nonbusiness marketing pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Nonbusiness marketing pdf ingyenes, Nonbusiness marketing letöltések könyvet epub ingyenes, Nonbusiness marketing ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply