Nonbusiness marketing és menedzsment


Létezik-e a non-business szféra, és ha igen, miként értelmezzük? Van-e különbség a non-profit és a non-business felfogások között, és ha igen, melyek ezek? Egyáltalán szükséges-e más menedzsment és marketing eszköztár a non-business szervezetek részére, mint amelyek a klasszikus modellekből a profitszféra számára ismertek? És a kérdések sora folytatható.

A közelmúltig népszerű profit kontra non-profit elhatárolás mintha veszítene erejéből: ma a non-profit szervezetek is rákényszerülnek profitorientált tevékenységre, az üzleti piacokon tevékenykedő szervezetektől pedig egyre inkább elvárható a nem profitcélú, társadalmi értékeket preferáló magatartás.
Ez a tény pedig komoly kihívást jelent a menedzsment tagjai és a marketing szakemberek számára: egészen más ugyanis "tiszta profitalapon" vagy "tiszta non-profitalapon" működni, mint a két elvárás ötvözetének megfelelni.

A könyv a valóságot elemzi, ami nagyon egyszerűen annyit jelent, hogy látnunk kell a profit és a non-profit szféra, illetve a business és a non-business tevékenységek egymásba fonódását.
A szerzők a jövőt olyannak látják, ahol a "civil" nem ellensége a "profitnak", ahol a civil tudja, hogy csak a profitból fejlődhet, a profit pedig tudja, hogy a társadalom harmonikus és egészséges működése a profittermelés feltétele.

Az elemzések és esettanulmányok a civil szerveződéseken kívül kiterjednek a public, a költségvetési, a közszolgálati, a közüzemi és a politikai szférákra is.
Ajánljuk ezt a könyvet a menedzsment és marketing szakembereinek, a menedzsmentet és marketinget tanulóknak, és azoknak, akik az oktatás, az egészségügy, a kormányzat, a kultúra, a civil vagy a közüzemi szféra intézményeiben dolgoznak.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Nonbusiness marketing és menedzsment ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Nonbusiness marketing és menedzsment ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  416
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  850 gr
  ISBN:
  9799632247877
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2004
  Commodity code:
  2123161 / 1021233  TAGS:
  Online Nonbusiness marketing és menedzsment ebook, könyvet Nonbusiness marketing és menedzsment FB2, Download Nonbusiness marketing és menedzsment PDF , Download Nonbusiness marketing és menedzsment MOBI, Online Nonbusiness marketing és menedzsment könyvet, ingyenes letöltések Nonbusiness marketing és menedzsment IPhone, Online könyvet Nonbusiness marketing és menedzsment PDF, ingyenes Nonbusiness marketing és menedzsment DJVU, ingyenes letöltések Nonbusiness marketing és menedzsment TXT, letöltések Nonbusiness marketing és menedzsment RTF, Online Nonbusiness marketing és menedzsment FB2 , e-könyvet Nonbusiness marketing és menedzsment letöltések TXT, ingyenes Nonbusiness marketing és menedzsment letöltések könyvet, e-könyvet Nonbusiness marketing és menedzsment download MOBI, letöltések Nonbusiness marketing és menedzsment IPad, olvas Nonbusiness marketing és menedzsment MOBI, olvas Nonbusiness marketing és menedzsment DOC, ingyenes Nonbusiness marketing és menedzsment AWZ, Download e-könyvet Nonbusiness marketing és menedzsment iPad , ingyenes Nonbusiness marketing és menedzsment DJVU, Download Nonbusiness marketing és menedzsment e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Nonbusiness marketing és menedzsment DVD, olvas Nonbusiness marketing és menedzsment TXT, Book Nonbusiness marketing és menedzsment letöltések DJVU, Nonbusiness marketing és menedzsment letöltések könyvet ingyenes, Nonbusiness marketing és menedzsment letöltések könyvet pdf ingyenes, Nonbusiness marketing és menedzsment pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Nonbusiness marketing és menedzsment pdf ingyenes, Nonbusiness marketing és menedzsment letöltések könyvet epub ingyenes, Nonbusiness marketing és menedzsment ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply