Nők a Bibliában és a Talmudban


Naftali Kraus 1932-ben született Budapesten modern-ortodox zsidó szülők első fiaként. Zsidó iskolában („Tajrász Emesz”), majd a Szálasi-gettóban és a felszabadulás után jesívákban nevelkedett. 1949-ben allijázott (illegálisan, a Rákosi aknazáron át) Izraelbe, ahol Dusinszky huszti rabbi jesívájában tanult, majd katonai szolgálatot teljesített (2 és fél év) és 1954-tõl újságíró. Előbb a Seárim, majd a Mááriv napilapok munkatársa, hírszerkesztő. Idővel a New York-i jiddis hetilap, valamint a budapesti Magyar Hírlap izraeli tudósítója. Ma az Új Élet és a Kossuth rádió munkatársa, több rovatot vezet az Or-Zse website-ján. Nős, három gyerek és (egyelőre) 18 unoka boldog „tulajdonosa”. Élete első 70 évéről részletes beszámolót írt visszaemlékezésében, ami Az áldozat visszatér a tett színhelyére címen jelent meg a PolgART Kiadónál (2002). Ez a szerző 22. magyar nyelvű könyve.A Könyv Magyarul!


Letöltések Nők a Bibliában és a Talmudban ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Nők a Bibliában és a Talmudban ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  jó állapotú antikvár könyv
  Publisher:
  PolgArt Könyvkiadó Kft.
  Number of Pages:
  148
  Kötés:
  papír / puha kötés
  Weight:
  300 gr
  ISBN:
  0729000674980
  Year of publication:
  2005
  Commodity code:
  SL#2104826987  TAGS:
  Online Nők a Bibliában és a Talmudban ebook, könyvet Nők a Bibliában és a Talmudban FB2, Download Nők a Bibliában és a Talmudban PDF , Download Nők a Bibliában és a Talmudban MOBI, Online Nők a Bibliában és a Talmudban könyvet, ingyenes letöltések Nők a Bibliában és a Talmudban IPhone, Online könyvet Nők a Bibliában és a Talmudban PDF, ingyenes Nők a Bibliában és a Talmudban DJVU, ingyenes letöltések Nők a Bibliában és a Talmudban TXT, letöltések Nők a Bibliában és a Talmudban RTF, Online Nők a Bibliában és a Talmudban FB2 , e-könyvet Nők a Bibliában és a Talmudban letöltések TXT, ingyenes Nők a Bibliában és a Talmudban letöltések könyvet, e-könyvet Nők a Bibliában és a Talmudban download MOBI, letöltések Nők a Bibliában és a Talmudban IPad, olvas Nők a Bibliában és a Talmudban MOBI, olvas Nők a Bibliában és a Talmudban DOC, ingyenes Nők a Bibliában és a Talmudban AWZ, Download e-könyvet Nők a Bibliában és a Talmudban iPad , ingyenes Nők a Bibliában és a Talmudban DJVU, Download Nők a Bibliában és a Talmudban e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Nők a Bibliában és a Talmudban DVD, olvas Nők a Bibliában és a Talmudban TXT, Book Nők a Bibliában és a Talmudban letöltések DJVU, Nők a Bibliában és a Talmudban letöltések könyvet ingyenes, Nők a Bibliában és a Talmudban letöltések könyvet pdf ingyenes, Nők a Bibliában és a Talmudban pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Nők a Bibliában és a Talmudban pdf ingyenes, Nők a Bibliában és a Talmudban letöltések könyvet epub ingyenes, Nők a Bibliában és a Talmudban ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply