Noé meg a bárkája

Gyárfás Endre - Noé meg a bárkája

Noé, miután hajnalban meghallotta az Úr szózatát, mely szerint egyes egyedül ő és családja lehet az emberiség bűneiért járó népirtás túlélője, elballagott a házától kiáltásnyira meredező sziklaszirthez. Sehogy sem értette, miért ő lett a kiválasztott, aki kegyelmet talála az Úr előtt.
A Teremtő parancsba adta a bárka megépítését, pedig ha tudott teremteni napot, holdat, földet, csillagokat, miért ne tudna bárminő vízi járművet?
Noénak még fiaival, azok asszonyaival és nem utolsósorban feleségével, Cipórával is zöldágra kell vergődnie.
Kik jöhetnek a bárkába? Noé a befogadás és a kirekesztés módszerével él.
A hajózás során az emberi nyelven beszélő állatok közül egyesek újraelosztást
követelnek, uralkodnának a többségen, de emberükre, azaz állatukra akadnak.
Mire a bárka megfeneklik, kiderül a túlélés titka: az egyetértés és az együttműködés.
Gyárfás Endre bárka-regénye bibliai, ám ironikus hangnemben meséli el Noé nagyon is emberi történetét.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Noé meg a bárkája ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Noé meg a bárkája ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  120
  Cover:
  PAPERBACK
  Weight:
  280 gr
  ISBN:
  9786155361203
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2617899 / 1147130  TAGS:
  Online Noé meg a bárkája ebook, könyvet Noé meg a bárkája FB2, Download Noé meg a bárkája PDF , Download Noé meg a bárkája MOBI, Online Noé meg a bárkája könyvet, ingyenes letöltések Noé meg a bárkája IPhone, Online könyvet Noé meg a bárkája PDF, ingyenes Noé meg a bárkája DJVU, ingyenes letöltések Noé meg a bárkája TXT, letöltések Noé meg a bárkája RTF, Online Noé meg a bárkája FB2 , e-könyvet Noé meg a bárkája letöltések TXT, ingyenes Noé meg a bárkája letöltések könyvet, e-könyvet Noé meg a bárkája download MOBI, letöltések Noé meg a bárkája IPad, olvas Noé meg a bárkája MOBI, olvas Noé meg a bárkája DOC, ingyenes Noé meg a bárkája AWZ, Download e-könyvet Noé meg a bárkája iPad , ingyenes Noé meg a bárkája DJVU, Download Noé meg a bárkája e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Noé meg a bárkája DVD, olvas Noé meg a bárkája TXT, Book Noé meg a bárkája letöltések DJVU, Noé meg a bárkája letöltések könyvet ingyenes, Noé meg a bárkája letöltések könyvet pdf ingyenes, Noé meg a bárkája pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Noé meg a bárkája pdf ingyenes, Noé meg a bárkája letöltések könyvet epub ingyenes, Noé meg a bárkája ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply