Nő kutyával és holddal

Pacskovszky Zsolt - Pacskovszky József - Nő kutyával és holddal

Magányos nő kutyával és holddal – ezt a címet adja képének Alan Hunter, aki a huszonéves Emmát lopva lefényképezi egy zord skóciai szigeten. A magyar rendőrnő és a skót fotós hamar megtalálja a közös hangot, mégis tíz év telik el, mire ismét találkoznak. Emma főnöke parancsára a magyar rendőrség képviseletében vesz részt egy londoni bűnmegelőzési konferencián, de amint Alan meghívja magához, tüstént otthagy mindent, és Edinburgh-ba indul. A nőt a fotós gyertyafényes vacsorával várja, ám egy váratlan telefonhívás elszólítja, és Emma magára marad a tengerparti nyaralóban. S hiába várja Alant vissza.

Az örökké szitáló esőben, az ólmosan szürke novemberi ég alatt Emma maga ered a férfi nyomába. A Londonból még idillinek ígérkező utazás hamarosan rémálomba fordul: egy felkapaszkodott üzletasszony, a civil életben a helyét kereső visszavonult sportsztár, kétes alakok, lecsúszott egzisztenciák, megkeseredett és jobb sorsra érdemes emberek kusza viszonyai, sötét üzelmei labirintusában kell Emmának boldogulnia. A tét pedig már nemcsak az, hogy megtalálja a férfit, akitől zsákutcába futott élete fordulatát reméli, hanem hogy ő maga életben maradjon.

A Pacskovszky fivérek bemutatkozó regénye rózsaszín felhős romantikus történetként indul, ám a komor hangulat, a baljós előjelek, a szereplők rejtett szennyes szándékai hamar kizökkentik az olvasót a komfortzónájából. A krimi, noir és thriller elemek alkalmazásával a regény igazi műfaji bravúr, hiánypótló a hazai szórakoztató irodalomban.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Nő kutyával és holddal ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Nő kutyával és holddal ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  400
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  390 gr
  ISBN:
  9786155522260
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2613939 / 1146492  TAGS:
  Online Nő kutyával és holddal ebook, könyvet Nő kutyával és holddal FB2, Download Nő kutyával és holddal PDF , Download Nő kutyával és holddal MOBI, Online Nő kutyával és holddal könyvet, ingyenes letöltések Nő kutyával és holddal IPhone, Online könyvet Nő kutyával és holddal PDF, ingyenes Nő kutyával és holddal DJVU, ingyenes letöltések Nő kutyával és holddal TXT, letöltések Nő kutyával és holddal RTF, Online Nő kutyával és holddal FB2 , e-könyvet Nő kutyával és holddal letöltések TXT, ingyenes Nő kutyával és holddal letöltések könyvet, e-könyvet Nő kutyával és holddal download MOBI, letöltések Nő kutyával és holddal IPad, olvas Nő kutyával és holddal MOBI, olvas Nő kutyával és holddal DOC, ingyenes Nő kutyával és holddal AWZ, Download e-könyvet Nő kutyával és holddal iPad , ingyenes Nő kutyával és holddal DJVU, Download Nő kutyával és holddal e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Nő kutyával és holddal DVD, olvas Nő kutyával és holddal TXT, Book Nő kutyával és holddal letöltések DJVU, Nő kutyával és holddal letöltések könyvet ingyenes, Nő kutyával és holddal letöltések könyvet pdf ingyenes, Nő kutyával és holddal pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Nő kutyával és holddal pdf ingyenes, Nő kutyával és holddal letöltések könyvet epub ingyenes, Nő kutyával és holddal ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply