No de Alizka!

Inkey Alice - No de Alizka!

A Filmgyárban munkaköröm alapján elsősorban jelenetfotózást kellett végeznem, de a nagy színésznőkkel és színészekkel kialakult szinte baráti kapcsolatomnak köszönhetően beleszerettem a portréfotografálásba. Szerencsém volt abban is, hogy a sajtó részéről a színészportrékra nagy igény mutatkozott (Film-Színház-Muzsika, Filmvilág stb.). Több évtizedes filmgyári munkám során 53 játékfilm, és 50 televíziós film standfotóit készítettem a színészportrékon kívül.

Nyugdíjba menetelem után kedvem támadt az írásra.
Első könyvemben a gyermekkor és egy kisváros hangulatát próbáltam visszaadni. Alsógödi Amarcord volt a címe.

Újabb könyvemben filmgyári életemre gondolok vissza. Egy érdekes világ érdekes embereiről szól. Számos fotó és történet segítségével próbálom megmutatni a filmkészítés nehézségeit és gyönyörű pillanatait. – Inkey Alice, Balázs Béla-díjas fotográfus
A Könyv Magyarul!


Letöltések No de Alizka! ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések No de Alizka! ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  248
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  900 gr
  ISBN:
  9786155274411
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2465409 / 1094767  TAGS:
  Online No de Alizka! ebook, könyvet No de Alizka! FB2, Download No de Alizka! PDF , Download No de Alizka! MOBI, Online No de Alizka! könyvet, ingyenes letöltések No de Alizka! IPhone, Online könyvet No de Alizka! PDF, ingyenes No de Alizka! DJVU, ingyenes letöltések No de Alizka! TXT, letöltések No de Alizka! RTF, Online No de Alizka! FB2 , e-könyvet No de Alizka! letöltések TXT, ingyenes No de Alizka! letöltések könyvet, e-könyvet No de Alizka! download MOBI, letöltések No de Alizka! IPad, olvas No de Alizka! MOBI, olvas No de Alizka! DOC, ingyenes No de Alizka! AWZ, Download e-könyvet No de Alizka! iPad , ingyenes No de Alizka! DJVU, Download No de Alizka! e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések No de Alizka! DVD, olvas No de Alizka! TXT, Book No de Alizka! letöltések DJVU, No de Alizka! letöltések könyvet ingyenes, No de Alizka! letöltések könyvet pdf ingyenes, No de Alizka! pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet No de Alizka! pdf ingyenes, No de Alizka! letöltések könyvet epub ingyenes, No de Alizka! ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply