Nő, anya, szerető

Mester Dóra - Nő, anya, szerető

A női szexualitás és a nők saját testéhez való viszonyában kulcselem a bizonytalanság. Sosem tudhatom igazán, hogy éppen mi történik bennem. A bizonytalanságból pedig egyfajta szorongás fakad: ha nem hiszek magamban, nem hiszek a testemben, akkor máshol kell keresnem a biztonságérzetet. De nincs is abban semmi meglepő, hogy nem tanulunk meg önállóan viszonyulni a testünkhöz, hiszen a mindennapi élet szintjén születésünk pillanatától kezdve különböző társadalmi intézmények gyakorolják a kontrollt a testünk felett.

Először el kell sajátítanunk, mi mindent kezdhetünk a testünkkel, ha megszűnnek az azt uraló autoritások. Azonban ez meglehetősen bonyolult. Hiszen nem tudjuk magunkat egy csapásra függetleníteni a társadalomtól és annak intézményeitől – az orvoslástól, a pszichológiától, a pedagógiától, a médiától – a világtól, amelyben élünk.

Nem beszélve arról, hogy a szex testi vonatkozásai mellett jogos igényként merül fel bennünk az intimitás, a szerelem vagy épp az elfogadás vágya. A menstruáció, az orgazmus, a várandósság, a szülés, a gyermekágy, a szoptatás vagy a menopauza látszólag biológiai történései éppúgy hatással vannak az önértékelésünkre, párkapcsolatunkra, mint a családi életünkre. Ráadásul a fejünkben mítoszok élnek arról, hogy mi a normális. Ahelyett, hogy a saját vágyainkat, örömünket, intimitásunkat élnék meg, vélt vagy valós elvárásoknak próbálunk megfelelni. Pedig a szexben nincs jó vagy rossz. Ez a könyv is ebben a szellemben íródott, nők ezerféle arcát szeretné megmutatni.

Mester Dóra Djamila nő, anya, szerető, amatőr fotós, közgazdász, hobbikertész, társadalomkutató és szexedukátor. Egy szex-pozitív misszió aktivistája. Középiskolákban, diákotthonokban kamaszokkal beszélget szexről, szerelemről; személyes konzultációkat tart, rádióműsort vezet, ír és beszélget, ahol csak lehet. Ahogy magáról állítja, hangosan gondolkodik a szexről, és minden lehetséges fórumon kísérletezik egy nyitott, előítélet-mentes és alapvetően pozitív szexbeszéd megteremtésével.




A Könyv Magyarul!


Letöltések Nő, anya, szerető ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:



Letöltések Nő, anya, szerető ingyenes könyv:

MIRROR-2




Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  580
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  350 gr
  ISBN:
  9786155235146
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2234965 / 1089666



  TAGS:
  Online Nő, anya, szerető ebook, könyvet Nő, anya, szerető FB2, Download Nő, anya, szerető PDF , Download Nő, anya, szerető MOBI, Online Nő, anya, szerető könyvet, ingyenes letöltések Nő, anya, szerető IPhone, Online könyvet Nő, anya, szerető PDF, ingyenes Nő, anya, szerető DJVU, ingyenes letöltések Nő, anya, szerető TXT, letöltések Nő, anya, szerető RTF, Online Nő, anya, szerető FB2 , e-könyvet Nő, anya, szerető letöltések TXT, ingyenes Nő, anya, szerető letöltések könyvet, e-könyvet Nő, anya, szerető download MOBI, letöltések Nő, anya, szerető IPad, olvas Nő, anya, szerető MOBI, olvas Nő, anya, szerető DOC, ingyenes Nő, anya, szerető AWZ, Download e-könyvet Nő, anya, szerető iPad , ingyenes Nő, anya, szerető DJVU, Download Nő, anya, szerető e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Nő, anya, szerető DVD, olvas Nő, anya, szerető TXT, Book Nő, anya, szerető letöltések DJVU, Nő, anya, szerető letöltések könyvet ingyenes, Nő, anya, szerető letöltések könyvet pdf ingyenes, Nő, anya, szerető pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Nő, anya, szerető pdf ingyenes, Nő, anya, szerető letöltések könyvet epub ingyenes, Nő, anya, szerető ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply