Nincs kegyelem

Rejtő Jenő - Nincs kegyelem

"Wardes csendbiztos gyanútlanul állt a folyóparton, mert a Húsos Farkas fegyvertelen kézzel lépett eléje a bokrok közül, és megemelte a kalapját. De nem mondta azt, hogy jó napot, hanem kivett a kalapjából egy revolvert, és főbe lőtte vele a csendbiztost. Mindez oly gyorsan és váratlanul történt, hogy a Denveri Kopó hírhedt ügyessége sem előzhette meg a halálos lövést.
Hej, Fernandez rikoltotta a rablóvezér, akit széles arca és vastag ajkai miatt neveztek Húsos Farkasnak. Egy megrettent mesztic lépett ki a bokrok közül, és tétován nézett hol a halottra, hol gazdájára, aztán hebegve mondta:
Ez… meghalt uram.
Azt hitted tán, hogy dalolni fog, miután főbe lőttem? Cipeld oda a bokrok mögé, te barom! Mikor Wardes teteme a bokrok mögött volt, Húsos Farkas parancsot adott Fernandeznek:
Hívd a fiúkat! De ne szólj arról, ami történt.
Ó, Farkas… Ez nem volt igazi harc…
Na és?! Tán jártatni akarod a szádat?
Fernandez néma, és Fernandez nem lát. A Farkas az ő ura felelte remegve, mert a hatalmas rabló szeme villant, és a revolver felé nyúlt
Csak még azt mondd meg: ez volt a híres csendbiztos, akit Keletről küldtek ide?
Eltaláltad! Ez a Denveri Kopó! Wardes, aki híresebb az Államokban, mint amilyen Buffalo Bill volt valamikor! Wyomingban kipusztította a rablókat. Senki sem menekült meg előle, akit üldözött. Most itt van! És belerúgott a tetembe. Eredj!"A Könyv Magyarul!


Letöltések Nincs kegyelem ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Nincs kegyelem ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  144
  Cover:
  RAGASZTÓKÖTÖTT
  Weight:
  104 gr
  ISBN:
  9786155476617
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2605290 / 1145698
  Series:


  TAGS:
  Online Nincs kegyelem ebook, könyvet Nincs kegyelem FB2, Download Nincs kegyelem PDF , Download Nincs kegyelem MOBI, Online Nincs kegyelem könyvet, ingyenes letöltések Nincs kegyelem IPhone, Online könyvet Nincs kegyelem PDF, ingyenes Nincs kegyelem DJVU, ingyenes letöltések Nincs kegyelem TXT, letöltések Nincs kegyelem RTF, Online Nincs kegyelem FB2 , e-könyvet Nincs kegyelem letöltések TXT, ingyenes Nincs kegyelem letöltések könyvet, e-könyvet Nincs kegyelem download MOBI, letöltések Nincs kegyelem IPad, olvas Nincs kegyelem MOBI, olvas Nincs kegyelem DOC, ingyenes Nincs kegyelem AWZ, Download e-könyvet Nincs kegyelem iPad , ingyenes Nincs kegyelem DJVU, Download Nincs kegyelem e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Nincs kegyelem DVD, olvas Nincs kegyelem TXT, Book Nincs kegyelem letöltések DJVU, Nincs kegyelem letöltések könyvet ingyenes, Nincs kegyelem letöltések könyvet pdf ingyenes, Nincs kegyelem pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Nincs kegyelem pdf ingyenes, Nincs kegyelem letöltések könyvet epub ingyenes, Nincs kegyelem ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply